GÜNCEL

'Başka anaların yüreği yanmasın'

Oğlunu 1998 yılında şehit veren anne Fatma Taşan, "Terör bitsin, anaların yüreği bir daha yanmasın, benim yüreğim yandı, başka anaların yüreği yanmasın" dedi.

28 Nisan 2013 Saat: 18:31
'Başka anaların yüreği yanmasın'
'Başka anaların yüreği yanmasın'
Amasya'da karşılaştığı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a çözüm sereci ile ilgili görüşlerini dile getiren şehit annesi konuştu.

Oğlu piyade onbaşı Hakan Taşan'ın 1998 yılında vatani görevini yaparken Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde mayına basarak şehit düştüğünü anlatan anne Taşan "Oğlumun acısını hala yaşıyorum. Benim ciğerim yandı, başka anaların ciğeri yanmasın. Terör bitsin. Anaların yüreği bir daha yanmasın, benim yüreğim yandı, başka anaların yüreği yanmasın" diye konuştu.

Şehit haberleri gelmediği için sevindiklerini belirten Taşan, "Çözüm sürecini destekliyorum. Bu aralar şehitler gelmiyor seviniyoruz. Televizyonlarda şehit haberi görmeyince seviniyoruz. Nerede polis ve asker görsem oğlumun özlemiyle onlara sarılıyorum. Benim ciğerim yandı sizin ananızın ciğeri yanmasın. Ortalık düzeldi, televizyonlarda anneler ağlamıyor, eğer böyle devam ederse daha memnun olacağız. Artık bu kan dursun başka analar ağlamasın" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑