BELEDİYE

Başkan Baran, pazarcılarla buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı

22 Şubat 2016 Saat: 16:17
Başkan Baran, pazarcılarla buluştu
Başkan Baran, pazarcılarla buluştu

Körfez halkının modern yaşam alanlarına kavuşmalarını sağlayacak projelerin startını veren Belediye Başkanı İsmail Baran, her mahalleye yapmayı planladığı Kapalı Pazarlar ile kenti daha modern bir hale getirecek. Körfezlilerin sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmelerini adına yapılan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı kentin önemli bir yükünü karşılayarak hafiflettiğini söyleyen Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Başkan Baran’a konuya duyduğu hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

ÇEŞİTLİ İSTİŞARELER YAPILDI

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Baran’ı ziyaret eden Zafer Şahin, Başkan Baran’la çeşitli istişareler gerçekleştirdi. Başkan Baran, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bugün pazarlarla ve benzeri konularla ilgili yapılacak ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Pazarcı esnafımızın taleplerini aylar öncesinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda almıştık. Bunları birer birer hayata geçiriyoruz. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı bunlara en güzel örnek. Yakın zamanda Fatih Mahallemizi ve Güney Mahallemizi kapsayan Kapalı Pazar Alanımızın planlama çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑