BELEDİYE

Başkan Doğan’a ziyaretçi akını

İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan’ın tebrik ziyaretleri devam ediyor. Toplumun her kesiminden ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Doğan, gelen herkesle yakından ilgileniyor

30 Nisan 2014 Saat: 16:57
Başkan Doğan’a ziyaretçi akını
Başkan Doğan’a ziyaretçi akını

Doğan’ı Olcay Ilıcalı’nın başkanlığını yaptığı Kocaeli Huzurevi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ilıcalı Doğan’ı tebrik edip” Geçen 5 yıl içinde kentimize önemli hizmetlerde bulundunuz. Yeni dönemde bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Huzurevi’ne karşı olan sıcak ve samimi ilginizi de taktirle karşılıyoruz. Yeniden başkan seçilir seçilmez ilk ziyaretinizi Huzurevi’ne yapmanız bizler için büyük bir mutluktu. Bundan sonra da bu sıcak ve samimi ilişkimizin devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Başkan Doğan da ziyaret ve temenniler için teşekkür ederek” Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. İzmit Belediyesi yaşlı dostu bir belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hayat tecrübeleri hepimizden fazla olan yaşlılarımızla sıcak ilişkiler içinde olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

VEREM SAVAŞ’TAN ZİYARET

Verem Savaş Dispanseri Dernek Başkanı Ali Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri de İzmit Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Doğan, dernek gibi sivil toplum örgütlerinde görev yapanların bir beklenti içinde olmadan gönüllülük esasına göre çalıştıklarını söyledi.

BEKİRDERE ESNAFI

İzmit Belediye Başkanı Doğan’ı Bekirdere Üçyol esnafı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan, esnafın daha çok kazanması için çalıştıklarını ifade ederek” Bekirpaşa bölgesini önemsiyoruz. Gölkay, Cephanelik Spor Tesisleri, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ve 1200 yataklı bölge hastanesi bu bölgede yapılan önemli yatırımlardır. Bu yatırımların hepsi bölge esnafının kazancına katkı sağlamaktadır. Yeni dönemde de kültür, tarih ve turizm kenti projemiz sayesinde İzmit’e 1 milyon turistin gelmesini hedefliyoruz. Gelen her turist esnafımızın kazancının daha da artması demektir” şeklinde konuştu. Esnaflarda Doğan’a teşekkür ederek yeni dönemde de önemli hizmetlere imza atacağına inandıklarını söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑