SİYASET

Başkan Erdoğan talimatı verdi: "Vatandaş, AK Parti burada yok demesin"

2023 kadrosunu belirleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Herkes kendi bölgesinde daha çok çalışsın. Vatandaş, ‘AK Parti burada yok’ demesin” dediği öğrenildi.

26 Mart 2021 Saat: 09:17
Başkan Erdoğan talimatı verdi: Vatandaş, AK Parti burada yok demesin
Başkan Erdoğan talimatı verdi: "Vatandaş, AK Parti burada yok demesin"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün, AK Parti 7’nci Olağan Büyük Kongresi’nin tamamlamasının ardından topladığı yeni MKYK üyelerine ‘çok çalışın’ talimatı verdi. Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda öncelikle yeni MKYK üyeleri ile tanıştı. Birçok MKYK üyesi de kendisini tanıttı.

“2023’e odaklanın”

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni MKYK üyelerine 2023 hedeflerine yönelik önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını ve bundan sonra 2023 seçimlerine odaklanılması gerektiğini ifade eden Erdoğan’ın “MKYK üye sayımızı artırdık. Herkes kendi bölgesinde daha çok çalışsın. Vatandaş, ‘AK Parti burada yok’ demesin” dediği öğrenildi.

"Daha çok sahada olacağız"

Güçlü Türkiye hedeflerine de vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MKYK üyelerine “Birlikte yola devam edeceğiz. Birlikte çalışacağız. 2023 hedefine birlikte gideceğiz. Daha çok sahada olacağız” dediği belirtildi. Erdoğan’ın ayrıca, MKYK üyelerine bütün illerde tek tek çalışma yapması konusunda talimat verdiği, vatandaşlarla daha çok bir araya gelinmesi gerektiğini ifade ettiği kaydedildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MKYK üyeleriyle yemek yediği de belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑