GÜNCEL

Başkan Erdoğan'dan Çad ile iş birliği vurgusu

Başkan Erdoğan, Çad ve Afrika ülkeleri ile birlikte yapılacak iş birliklerini daha üst seviyeye taşımaya kararlı olduğunu söyledi.

28 Şubat 2019 Saat: 09:03
Başkan Erdoğandan Çad ile iş birliği vurgusu
Başkan Erdoğan'dan Çad ile iş birliği vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ülkelerine yönelik yapılan saldırgan tavırları tasvip etmediğini belirterek, Çad ve Afrika ülkeleri ile iş birliğini üst seviyeye taşımakta kararlı olduğunu da söyledi.

Başkan Erdoğan ve Çad Cumhurbaşkanı olan Idris Debi Itno, baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi ve hemen ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Çad ile dört tane anlaşma imzalanmış olduğunu belirten Erdoğan, özel sektörü Çad ile ticaretin geliştirilmesi ayrıca yatırımların artırılması için teşvikte bulunduklarını belirten Başkan Erdoğan, Itno'ya bu çerçevede Türk girişimciler için sağladıkları desteklere teşekkür etti.

THY'nin Çad'a seferleri üçe çıkıyor

Türk şirketlerinin Çad ile gerçekleştirdikleri projelerden çok memnun olduğunu söyleyen Erdoğan, Türk Hava Yollarının Çad'a düzenlemiş olduğu seferler ile ilgili de 1 Nisan tarihinden başlamak üzere haftada ikiden üçe çıkaracaklarını açıkladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑