GÜNCEL

Başkan Erdoğan'dan Meral Akşener'e suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu. HDP'ye oy verenlere 'terörist' dediğini iddia eden Meral Akşener için suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

8 Mart 2019 Saat: 09:42
Başkan Erdoğandan Meral Akşenere suç duyurusu
Başkan Erdoğan'dan Meral Akşener'e suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde vatandaşlara seslendi. Mardin'de çok büyük bir kalabalığa hitap eden Erdoğan, HDP'ye oy verenlere 'terörist' demediğini, kendisine bu iftirayı atan yalan söyleyen siyasiler hakkında dava açacağını söyledi.

Erdoğan konuşmasında Meral Akşener'e tepki göstererek, 'Yalan uydurdular ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık yalana başvurdular. Bu yalanların aynısını Meral Hanım da yapıyor. Dün utanmadan sıkılmadan benim terörist dediğimden bahsediyor. Utan utan sen terbiyeden muafsın. Avukatlarımı da görevlendirdim.' dedi.

ERDOĞAN RESMEN BAŞVURDU

Başkan Erdoğan, Mardin mitinginde Meral Akşener hakkında "Cumhurbaşkanına hakaretten" suç duyurusunda bulunduğunu ve 'Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim' dedi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Denizli mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak; 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizlililer nasılsınız? 18 milyona yakın seçmene terörist dediler.' diye seslenmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑