BELEDİYE

Başkan Erzurumlulara misafir oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu’nu (KEDFE) ziyaret etti

7 Şubat 2013 Saat: 11:28
Başkan Erzurumlulara misafir oldu
Başkan Erzurumlulara misafir oldu
Başkan Doğan, Federasyon Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetimi tarafından dernek binasında ağırlandı. Doğan’a ziyaretinde aslen Erzurumlu olan danışmanı Fatih Şener eşlik etti.
HAYIRLI OLSUN
Kısa bir süre önce olağanüstü genel kurulla göreve gelen Zafer Yıldırım’ı tebrik edip, yönetim kuruluna başarılar dileyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ‘İzmit Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşu ve hemşeri derneklerini önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının başarılı olması demokrasimizin ne kadar gelişmiş olduğunun göstergesidir. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarının siz değerli dernek yöneticilerinin desteklerine ve çalışmalarına ihtiyacımız var. Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu’nu da son derece başarılı ve saygın isimlerden oluşuyor. Ben güzel işler yapacağınıza yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum. Yeni yönetim hayırlı olsun’ dedi. 
İZMİT’İ SEVİYORUZ
İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen ve ziyareti nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Zafer Yıldırım, İzmit’te yaşayan çok sayıda Erzurumlu olduğunu ve Erzurumluların İzmit’in hamuruna karışarak, İzmit’i çok sevdiklerini belirtti. Yıldırım Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi.



 








YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑