BELEDİYE

Başkan Koçal, Yatırımlar İçin Muhtarları Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal Süleymanbey, Rüstempaşa ve Fevziçakmak mahallerinin muhtarlarını ziyaret ederek yapılacak olan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

13 Şubat 2013 Saat: 11:06
Başkan Koçal, Yatırımlar İçin Muhtarları Ziyaret Etti
Başkan Koçal, Yatırımlar İçin Muhtarları Ziyaret Etti
İlk ziyaretini Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir’e gerçekleştiren Başkan Koçal, Süleymanbey Mahallesi’ne yönelik tüm yatırımların 4 Ekim 2013 tarihine kadar tamamlanacağını ve o tarihte mahalledeki hizmetlerle ilgili toplu bir açılış töreni yapılacağını söyledi. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Kandemir’e vatandaşlardan gelen talepler hakkında bilgi aldı.
Ardından Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya’yı ve Fevziçakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Tokay’ı ziyaret eden Başkan Koçal; “Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki memnuniyeti en iyi tespit eden insanlardır. O sebeple Yalova Belediyesi olarak yapacağımız yatırımlarla ilgili muhtarlarımızla fikir alışverişi yapıyorum” diye konuştu. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal Rüstempaşa Mahallesi’ndeki açılışın 3 Ağustos 2013 tarihinde, Fevziçakmak Mahallesi’nde ise 18 Ekim 2013 tarihinde planlandığını açıkladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑