BELEDİYE

BAŞKAN SİBEL UYAR ÜRETEN KADININ YANINDA

Üreten kadının kenti Urla’da kadınlar için üretici kadın pazarları kurmaya devam eden Başkan Sibel Uyar, geçtiğimiz günlerde Urla Meydanında kurulan üretici kadın pazarını ziyaret etti.

18 Şubat 2016 Saat: 20:57
BAŞKAN SİBEL UYAR ÜRETEN KADININ YANINDA
BAŞKAN SİBEL UYAR ÜRETEN KADININ YANINDA

Her tezgaha tek tek uğrayarak kadınların halini hatırını ve ihtiyaçlarını soran Başkan, herkese bol ve hayırlı kazançlar diledi.

BOŞ TENCERELERİ GÖRMEK BENİ MUTLU EDİYOR

Çalışan kadın, üreten kadın, çabalayan kadın gördüm mü çok mutlu oluyorum sözleriyle üretimin kadın için ne kadar önemli olduğunu dile getiren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Sadece erkek çalışır, çabalar, evine ekmek götürür diye bir şey yok. Kadınlarımız herkesten çok çalışmalıdır. Urla’da bu böyle. Urla’mızın kadınları çalışkan, çabalayan ve bir o kadarda hamarat. Gezdiğim tezgâhlarda boş tencereleri görmek beni daha da çok mutlu etti. Siz yeter ki çabalayın ben sizin her zaman yanınızdayım ve en büyük destekçinizim” ifadelerini kullandı.

SİBEL UYAR BİZİMLE İLGİLENİYOR

Başkan Sibel Uyar’ın desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Urla’nın hamarat kadınları; “Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Sık sık bizleri ziyaret ediyor. Her birimizle tek tek ilgileniyor. Sıkıntılarımızın olup olmadığını soruyor. Biz ise hem bu ilgiden hem de evlerimize sağladığımız maddi durumdan dolayı çok mutluyuz. Sabah tepsilerimiz, tencerelerimiz dolu geliyor eve giderken de hepsi boş bir şekilde dönüyoruz” şeklinde konuştular.

Kadın Üretici Pazarını her hafta Cumartesi günü Eski Tamirhane Binasında ziyaret ederek doğal gıdaları, el emeği göz nuru ürünleri satın alabilirsiniz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑