BELEDİYE

Başkan Toçoğlu Yenikentli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi

14 Eylül 2013 Saat: 15:57
Başkan Toçoğlu Yenikentli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Başkan Toçoğlu Yenikentli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Korucuk Park'ta gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, Korucuk Mahallesi Muhtarı Adnan Sarıoğlu, Korucuk ve Yenikent Sivil İnisiyatif Platformu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Yenikent Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Ali Yaşar Aydeniz, Yenikent'in, şehrin önemli bir bölgesi olduğunu belirterek, "Güzel Sakarya'mızın Yenikent Bölgesi'nde, iyi bir yerinde yaşadığımıza inanıyoruz. Bu mutluluğu zirveye çıkartmak için el ele verip, ufak tefek sorunlarımızı da aşacağız. Sakaryalılar olarak, bölgemizle gurur duyacağız" diye konuştu.
Katılımcılar tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan ve bölgede hayata geçirilen yatırımları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Gerekenler yapılıyor, sadece acele etmemek lazım. Şehirler bir günde oluşmuyor. Yenikent Bölgesi gelecek vaat ediyor. Potansiyel yavaş yavaş artacak. Bölgedeki iş merkezleri sorununu çözmeye çalışıyoruz. Yenikent Bölgesi'nin geleceğini en iyi şekilde planlıyoruz. Birincil ihtiyaçlar konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sizlere hizmet etmek, bizim işimiz. Biraz sabırlı olalım, inşallah her şey çok daha güzel olacak" dedi.
Vatandaşlardan gelen soru üzerine, sokak hayvanları sorununun çözüme kavuşacağını da belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Adapazarı Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir proje var. Katı Atık Depolama Tesisi'nin yanında, 10 bin metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Başıboş hayvanlar burada toplanacak ve bakımları yapılacak" diye konuştu.
Başkan Toçoğlu, konuşmasının son bölümünde ise şu ifadelere yer verdi, "Aldığımız görüşler doğrultusunda çalışacağız. Yenikent Bölgesi'ndeki gelişimi hep birlikte takip etmeliyiz. Üzerimize düşen eksiklikleri inşallah tamamlayacağız. Her geçen gün biz de güçleniyoruz. Kadromuz güçleniyor, imkanlarımız artıyor. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha iyi ve daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğiz."
Gerçekleştirilen toplantının ardından, Korucuk Mahallesi Muhtarı Adnan Sarıoğlu ve Yenikent Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Ali Yaşar Aydeniz, bölgede hayata geçirilen içmesuyu yatırımları, duble yol ve kavşak çalışmaları ile Yenikent Park, Korucuk Park ve SAMEK Merkezi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek, plaket takdim etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑