BELEDİYE

Başkan yine sevindirdi

Körfez’de tüm okullara ücretsiz bisiklet dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyor

24 Mayıs 2016 Saat: 16:40
Başkan yine sevindirdi
Başkan yine sevindirdi

Eğitimde başarıyı teşvik etmek, fiziksel aktivitelerin düzenli olarak yapılması ve tüm zararlı alışkanlıklardan toplumu uzak tutmak amacıyla bir proje yürütülmekte olan Körfez Belediyesi, Körfez bölgesinde bulunan Körfez İmam Hatip Ortaokulu ve İgsaş Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine ücretsiz bisiklet dağıtımı gerçekleştirdi. Programa; Ülkemizin, Körfezimizin geleceği olan çocukların daha sağlıklı ve daha bilinçli olarak yetiştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Birim Müdürleri,  Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, Okul yetkilileri ve veliler katılım sağladı.

Bisiklet dağıtımının devam ettiği ikinci okul olan Körfez İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine toplamda 430 adet bisiklet dağıtıldı.

ÇOCUKLAR MUTLU, KÖRFEZ MUTLU

Ödül töreninde konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sağlıklı nesillerin yetişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Körfez Belediyesi olarak, eğitime, spora ve gençlerin spora teşvik edilmesine önem verdiklerini belirten Başkan Baran, “Sağlıklı, idealist, vizyon ve misyon sahibi bir gençlik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'nin, Körfez’in geleceği, gençlerimizin güzel yetişmeleriyle, sağlıklı bireyler olarak yetişmeleriylemümkün olacaktır. Çocuklarımız mutlu olursa, Körfez mutlu olur. Bu yüzden velilerimizden çocuklarını spora teşvik etmelerini istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yaptığı konuşmanın ardından bisiklet dağıtım törenine geçildi. Çocukların mutluluğunu paylaşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ismi okunan öğrencileri tek tek tebrik ederek bisikletlerini takdim etti. Minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑