BELEDİYE

Başkanın hızın yağmur bile kesemedi

Halkının talep ve beklentilerine yönelik hizmetleri görmek için aralıksız çalışan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın hızını yağmur bile kesemedi

23 Eylül 2013 Saat: 13:52
Başkanın hızın yağmur bile kesemedi
Başkanın hızın yağmur bile kesemedi

Üst yapı düzenleme programına alınacak güzergahları tespit etmek için Şefkatiye mahallesini sokak sokak gezen Başkan Karabalık, yağışlı havaya aldırış etmeden incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Şükrü Karabalık, tespitlerin kısa sürede çözüme kavuşturulması için ekiplerine talimat verdi. Başkan Karabalık, üst yapı düzenleme programına alınması gereken güzergahları tespit etmek için ilçe genelinde arazi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle gezilerini Şefkatiye mahallesinde sürdüren Başkan Karabalık'a meclis üyeleri, birim müdürleri ve AK Parti Kartepe ilçe yöneticileri de eşlik etti. Yağışlı havaya rağmen Şefkatiye mahallesinde sokak sokak gezen başkan ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin de taleplerini dinlediler. Başkan Karabalık, Şefkatiye mahallesinde halkın beklenti ve taleplerine karşılık verecek hizmetleri görmek adına yerinde tespitlerde bulunduğu incelemelerinde üst yapı iyileştirilmesi yapılacak güzergahları da belirledi.

Alt yapı sorunu olan güzergahlarda ilgili kurumlarla temasa geçilmesi talimatını veren başkan, ekibinden yol iyileştirmesi yapılacak sokaklardaki çalışmaları da kısa sürede tamamlamalarını istedi. Mahallelerde alt yapı sorunu olmayan güzergahlar ile yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde gereken üst yapı düzenlemesi yapılması için bir program hazırladıklarını kaydeden Başkan Karabalık, "Kartepe ilgi gören, yoğun göç alan ve yeni yapılaşmanın çok olduğu bir ilçe. Bu nedenle alt yapı ve üst yapı ihtiyacı bitmeyecektir. Biz planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak halkımızın taleplerini önemseyen düzenlemeleri yapmaktayız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑