EMLAK

Batışehir’de 121 dükkan açık artırmada

Batışehir’in alışveriş caddesindeki dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014’te açık artırma yoluyla satışa sunulacak. 166 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak olan 121 dükkanın büyüklükleri ise 9 m2-2.200 m2 arasında değişiyor.

7 Aralık 2014 Saat: 22:43
Batışehir’de 121 dükkan açık artırmada
Batışehir’de 121 dükkan açık artırmada

Batışehir’in alışveriş caddesindeki dükkan ve mağazalar ihaleyle satılacak. ‘Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’ ödüllü Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin liradan başlayan fiyatlarla 13 Aralık saat 10:00’da açık artırmaya çıkıyor. Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘Getiri Potansiyeli En Yüksek’ projesi seçilen Batışehir, yaklaşık 1 km. uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı sağlıyor. Caddede 9 m² ile 2 bin 200 m² arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu kafelerden restoranlara, bankalardan marketlere bir çok mağazasıyla 10 binlerce kişinin ihtiyacına karşılık verecek.

300 bin araç geçiyor

Toplam 900 milyon TL yatırımla inşa edilen 3 bin 266 konutun, Four Points by Sheraton’ın ve 121 dükkanlı alışveriş caddesinin yer aldığı projenin 2 bin kişiye istihdam sağlanması bekleniyor.

Batışehir, önünden günde yaklaşık 300 bin aracın ve 1 milyona yakın insanın geçtiği sayılı projelerden biri olarak konumlanıyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑