GÜNCEL

Bayrağı yakan tutuklandı

Gezi Parkı odaklı olaylar kapsamında Ankara'da düzenlenen gösterilerde şiddet eylemlerine katıldıkları ve Türk bayrağı yaktıkları' iddiasıyla aranan bir kişi tutuklandı.

27 Haziran 2013 Saat: 01:15
Bayrağı yakan tutuklandı
Bayrağı yakan tutuklandı
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki gösterilerde şiddet eylemlerine katıldığı ve Türk bayrağını yaktığı iddia edilen E.T'yi, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit etti.

ÜZERİNDE BAŞKASINA AİT KİMLİK ÇIKTI

Başka bir kişiye ait kimlikle yakalanan E.T, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan Gezi Parkı olaylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında nöbetçi hakimlikçe serbest bırakılan 7 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Soruşturmayı yürüten savcılık, geçen hafta mahkemeye tutuklanması talebiyle gönderilen ve serbest bırakılan 21 şüpheliden 7'sinin serbest bırakılmasına itiraz ederek, haklarında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Talebi değerlendiren İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi, 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Haklarında yakalama kararı çıkarılan 7 şüphelinin, Beşiktaş'ta kamyonet kasasında benzin, tiner, demir çubuk ve bilyelerle yakalanan kişiler olduğu iddia edildi. Bu arada olaylar nedeniyle Ankara'da 16 , İzmir'de 13, Eskişehir'de de 6 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑