GÜNCEL

Bayram kutlaması ölümle sonuçlandı

Zonguldaklı talihsiz adam, kurban kestirirken maganda kurşunuyla öldü

24 Eylül 2015 Saat: 13:32
Bayram kutlaması ölümle sonuçlandı
Bayram kutlaması ölümle sonuçlandı

Zonguldak'ta, Kurban Bayramı'nın gelişini kutlamak için havaya ateş açan bir kişinin tabancasından çıkan kurşun, evin önünde kurban kestiren 64 yaşındaki Temel Civelek'e isabet etti.

İstanbul'da oturan emekli Temel Civelek, bayram için Zonguldak'taki yakınlarının yanına geldi. Temel Civelek'in, 6 arkadaşıyla ortak aldığı büyükbaş kurbanlığın dualar eşliğinde kasap tarafından kesimi yapılırken silah sesleri duyuldu. Temel Civelek, bir arkadaşıyla ayakta sohbet ettiği sırada sol kolunun altından kalbine yakın bölgeye isabet eden kurşunla yere yığıldı.

 

TÜM ÇABALARA  RAĞMEN

 

Çevredekiler, Temel Civelek için 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Gelen sağlık görevlileri, ilk müdahalesini yaptıktan sonra Civelek'i ambulansa aldı. Ambulansta ta bir süre müdahale edilen Civelek, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane önünde ambulansta kısa süre kalp masajı yapılan Civelek, daha sonra ameliyata alındı. Civelek, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

 

 

MAGANDA ATEŞİNE DEVAM

 

Polisin incelemeleri sırasında çevre mahallelerden havaya ateş edilmeye de devam edildi. Bazı vatandaşlar buna tepki gösterdi. Bir kişi, "Hala atıyorlar. Bayram mı yapıyoruz, savaş mı yapıyoruz belli değil" dedi. Görgü tanıklarından birisi de kurşunlardan birisinin yanlarından geçtiğini belirterek, "Biz arabanın yanında eğildik. O sırada tekrar silah sesi geldi. Adam, 'vuruldum' dedi, düştü" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑