SİYASET

BBP'den Cumhur İttifakı'na tam destek! 30 ilde aday çıkarmayacak

BBP'den Cumhur İttifakı'na tam destek geldi. Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklayan BBP, 30 ilde il belediye başkan adayı çıkartmayacak.

17 Şubat 2019 Saat: 10:39
BBPden Cumhur İttifakına tam destek! 30 ilde aday çıkarmayacak
BBP'den Cumhur İttifakı'na tam destek! 30 ilde aday çıkarmayacak

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yaptığı yazılı açıklama ile önemini vurgulayan Büyük Birlik Partisi (BBP), Genel Merkezi'nde Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

BBP'DEN CUMHUR İTTİFAKI'NA TAM DESTEK

16 Nisan 2017 tarihindeki referandumda ve 24 Haziran 2018 tarihindeki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakı'nın içinde yer aldığı anımsatılarak, bu ittifakın, ‘'ülkenin bütünlüğü, devletin bekası'' ruhuna desteğin süreceğini ifade edildi.

Bu çerçevede, BBP aracılığı ile 30 büyükşehirde, belediye başkan adayı çıkarılmaması ve aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adaylarının desteklenmesi kararı verildi. BBP, ilçelerde, ilçe belediye başkan adayı çıkarmak ve ilçe belediye meclis üyesi adayı çıkartma kararı aldığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, Ağrı, Batman, Bingöl, Iğdır, Osmaniye, Kars, Muş, Rize, Siirt, Şırnak, ve Tunceli illerinde, il belediye başkan adayı çıkarılmayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑