GÜNCEL

Bebeğini bırakıp kocasıyla eroin satmaya çıktı

Konya'da polisin şüphe üzerine durdurduğu içi dizayn edilmiş son model araç ve içindeki kadından 70 gram eroin ele geçirdi.

21 Temmuz 2013 Saat: 11:32
Bebeğini bırakıp kocasıyla eroin satmaya çıktı
Bebeğini bırakıp kocasıyla eroin satmaya çıktı
Eroini araca atarken yakalanan ve araç sürücüsü kocasıyla birlikte gözaltına alınan kadının "2 aylık bebeğim var, yalnız kalır" diyerek polisten kurtulmak istediği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı birimler, gece 01.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesinde devriye halinde gezerken son model bir aracın ağır bir şekilde seyrettiğini görünce şüphelenip durdurdu. Aracın yan kapısını açan polis, arka koltukta oturan Dilek T'nin (24) eteğinden çıkarttığı bir poşeti araç içerisine attığını fark etti. Polis kadının yere attığı poşetin içerisinde eroin olduğunu fark edince Dilek T. ile araç sürücüsü kocası Hüseyin T'yi (23) gözaltına aldı. Yapılan aramalarda Hüseyin T'nin üzerinden 2 bin 800 lira para, araç ile kadının üzerinden ise 70 gram eroin çıktı.

Hüseyin T'nin daha öncede uyuşturucu ticaretinden yakalandığı ve kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Kocası Hüseyin T'nin 24 yaşındaki biri 2 aylık 3 çocuğunun annesi Dilek T'ye uyuşturucu sattırdığı iddia edildi. Uyuşturucu ticaretinden haklarında işlem yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne teslim edilen çiftten Dilek T'nin, " 2 aylık bebeğim var, yalnız kalır, beni bırakın" diyerek polisten kurtulmaya çalıştığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑