SPOR

Belhanda'nın veda paylaşımında olay Fatih Terim detayı

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Faslı futbolcu Younnes Belhanda sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı. Paylaşımda yıldız futbolcunun gönderilmesine onayı olmadığı iddia edilen Teknik Direktör Fatih Terim'in fotoğrafta gülümsememesi hatta

13 Mart 2021 Saat: 11:19
Belhandanın veda paylaşımında olay Fatih Terim detayı
Belhanda'nın veda paylaşımında olay Fatih Terim detayı

Galatasaray- Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle sözleşmesi feshedilen Younnes Belhanda'dan flaş bir paylaşım geldi.

Belhanda sessizliğini bozdu

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasının ardından Türk Telekom Stadı'nın zeminini eleştiren ve sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda sessizliğini bozdu.

"Sizleri asla unutmayacağım"

Galatasaray Kulübü'nün tek taraflı olarak sözleşmesini iptal ettiği Belhanda, Türkçe ve Fransızca olarak yaptığı paylaşımda "Sizlerin eşliğinde harika bir 4 sene geçirdim. Desteğiniz için teşekkürler. Hocam Fatih Terim'e teşekkürler. Takım arkadaşlarım, sizlere teşekkürler. Çalışanlara teşekkürler. Taraftarlara teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim detayı dikkat çekti

Öte yandan Belhanda'nın gönderilmesine onayı olmadığı iddia edilen Teknik Direktör Fatih Terim'in fotoğrafta gülümsememesi hatta somurtması dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑