MAGAZİN

Bengü'den itiraf: Çağla yüzünden...

Bengü tatil yaptığı Çağla Şıkelle birlikte kumru yemekten kilo aldığını belirtti.

16 Eylül 2012 Saat: 14:31
Bengü'den itiraf: Çağla yüzünden...
Bengü'den itiraf: Çağla yüzünden...

Formuna kavuşmak için diyete başladığını ifade eden oyuncu, "Çağla yiyor bir şey olmuyor. Ben kilo aldım diye mutsuz oldum" dedi.

İki ay önce otobanda kaza yaptıktan sonra ölüm tehlikesi atlatan ünlü Bengü, birlikte tatil yaptığı Çağla Şıkel'e uyup kilo almaktan yakındı. Her gün kumru yedikten sonra formunu bozduğunu dile getiren şarkıcı bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti. Sanatçı, "Çağla yiyor, ona bir şey olmuyor. Minyon bir tip olduğum için belli olmuyor ama aldığım kilolardan dolayı mutsuz oldum" diyerek diyete başladığını söyledi.

Aldığı kilolardan kurtulmak için sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirten şarkıcı spor yaparak 10 günde 4 kilo verdiğini söyledi. Ünlü sanatçı uyguladığı diyeti şu sözlerle anlattı: "Sabah lor peynirinin yanında domates ve biber yiyorum. Ara öğünleri de bitki çayları, ve milkshake'lerle dengeliyorum. Öğlen ve akşam yemeğini ise alsa aksatmıyorum. Bunun yanında da her sabah koşuyorum."

TWITTER KABUSU OLDU

Günlük hayatta spor giyinmeye başladığını belirten şarkıcı Twitter yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Bengü,  "Twitter'la her an her yerde casus gibi fotoğraf çekebiliyorlar. Fotoğrafı çekip, 'İşte Bengü buymuş'diye koyanlar var" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑