SPOR

'Benim ambulansım, Van Persie'den önce geldi!'

Fenerbahçe'li Robin van Persie'nin Manisa Devlet Hastanesi'nde forma hediye ettiği Fenerbahçe taraftarı konuştu.

9 Kasım 2016 Saat: 08:46
'Benim ambulansım, Van Persie'den önce geldi!'
'Benim ambulansım, Van Persie'den önce geldi!'

Haber Aktif programında İlker Koç ile Abdullah Şanlı'ya konuşan Ömer Eşmekaya yaşadıklarını anlattı. İşte o gencin, o gece yaşadıkları:

"Tribün o gün çok coşkuluydu, devre arasına doğru kantine su almaya gidecektim. Cebimde 2 lira vardı, stadda da su fiyatları belli olmadığı için oradan birilerine fiyatı sordum ve o sırada da bana 'Sana ne' gibisinden sözlü sataşmalara maruz kaldım ve darp edildim.

"BENİM AMBULANSIM, VAN PERSIE'DEN ÖNCEDEN GELDİ"
Benim ambulansım o gece Van Persie'den önce geldi. Van Persie'nin hastaneye gittiğini bilmiyordum. Daha sonra sağlıkçılara sordum 'Koskoca Van Persie, devlet hastanesine mi gidecek?' diye. Hastaneye gittiğimde de tomografiye giderken orada Fenerbahçeli yetkilerle karşılaştım. Sonra da orada Van Persie ile karşılaştım.

Doktoruna beni sordu, 'Ne oldu bu çocuğa?' gibisinden. Doktor da olayı anlatınca Van Persie çok üzüldü ve o gün giydiği formayı bana verdi. Ben de çok sevindim, elini falan öptüm. Çünkü aşırı derece de Robin Van Persie hayranıyım.

"TERİ KURUMASIN DİYE FORMAYI POŞETE SARDIM..."
Formayı alır almaz teri kurumasın diye poşete sardım. Forma şimdi odada duruyor. Arkadaşlarıma anlatınca onlar da inanmadılar. Benimle 'ünlü oldun' diye uğraştılar. Sağlık durumum da şuan gayet iyi ve okula gidiyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑