MAGAZİN

Berduş Sezai!

Bodrum'da konser veren Halil Sezai, sahne sonrasında otel yerine mekanın bahçesinde yatıp kalktı. Şarkıcı, güneş doğana kadar şarap içti

6 Ağustos 2014 Saat: 10:14
Berduş Sezai!
Berduş Sezai!

Bodrum'un havası Halil Sezai'yi çarpıyor! Her Bodrum'a gelişinde gündem olan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde de bir çöpçüden dayak yediği haberiyle konuşulmuştu.Halil Sezai, son olarak 3 Ağustos'ta Club Gümüşlük'teki konseri için soluğu Ege'nin tatil cennetinde aldı. 

KONSERİNE ÇAĞIRDI 
Başarılı oyuncu Gürkan Uygun'un sahibi olduğu mekanda sevenleriyle buluşan ünlü müzisyen, konaklamak için de ilginç bir yer seçti. Otel ya da evde kalmayan Halil Sezai,sahne aldığı mekanın bahçesinde yatıp kalktı. Önceki gün sabah saatlerinde elindeki şarap şişesinden içki içerkenobjektiflere takılan ünlü şarkıcının valizi de hemen yanıbaşındaydı. Gazetecilere "Bu şekilde huzur buluyorum; böyle mutluyum" demekle yetinen Halil Sezai; çöpçüden yediği dayak olayı için de konuştu: "Çöpçü arkadaşlarımı da konserime davet ettim. Aralarında gelip konserimi izleyenler oldu." Belediye yetkilileri de yaşanan tatsız olayı doğrularken; "Evet, bize Halil Sezai tarafından konserine davet geldi ama çöpçü arkadaşlarımızdan konsere giden olup olmadığından emin değiliz"açıklaması yaptı. 

VALiZi DE YANINDA
Şişeden şarap içerken objektiflere takılan Halil Sezai'nin valizi de hemen yanında duruyordu. Ünlü sanatçı, bu şekilde huzur bulduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑