MAGAZİN

BERKAY HARDAL: BENDE ŞEYTAN TÜYÜ VAR

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncusu Berkay Hardal ile tanışın.

29 Nisan 2018 Saat: 13:09
BERKAY HARDAL: BENDE ŞEYTAN TÜYÜ VAR
BERKAY HARDAL: BENDE ŞEYTAN TÜYÜ VAR

Gözlerinin içi gülüyor, çok yakışıklı ve sempatik, objektifle tatlı flörtünden geriye kalan fotoğraflarsa fazlasıyla etkileyici. Ondaki star ışığına inananlara hak vermemek elde değil. “İstanbullu Gelin” dizisiyle oyunculuğa adım atan, şans ve tesadüflerin çizdiği yolda cesareti ve özgüveniyle dikkat çeken Berkay Hardal’ı tanıdıkça bakalım siz de o ışığı keşfedecek misiniz?

Futbolcu olma hayalleri kurarken kendini “aniden”, “İstanbullu Gelin” dizisinde Murat karakterini canlandırırken bulan, Bahçelievler’deki mahallesinden dizi setine, kelimenin tam anlamıyla jet hızıyla ışınlanan Berkay Hardal’ın hikayesini okuyunca onun ne kadar şanslı olduğunu düşünebilirsiniz. Henüz 22 yaşında ve hayatın ona sunduğu bu hızlı değişimi heyecanla ama sakinlik ve cesaretle karşılayan Berkay, “Bu işin üstesinden geleceğime inandılar” diye anlatıyor ilk dizisi “İstanbullu Gelin”e nasıl seçildiğini. 

Evet, öncelikle onda “star ışığını” gördüğünü söyleyen menajerini, kendi gibi, Berkay gibi ve aslında Murat gibi oynayarak dizinin yapımcı ve yönetmenini etkileyen genç oyuncu, ilk aşamada şans ve tesadüflerle kapıları açsa da ileride işini şansa bırakmayacak kadar da kendinden emin: “Oyunculuk artık mesleğim, sonuna kadar peşinden gideceğim. Kolaycılığı sevmem. Bu rolü benden daha iyi oynayan olur muydu, belki olurdu, bilmiyorum ama karakterin hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum. En iyiyi hedefliyorum ve eğitimle, sürekli kendimi geliştirerek çok daha iyi olacağım” diyor. 

İyi ki ona inanmışlar, iyi ki tanışmışız Berkay’la... Çekim boyunca bu biraz çocuk, biraz naif, oldukça sempatik ve yakışıklı genç adama baktıkça, onun mimiklerini, şekilden şekle giren yüz ifadelerini, seksi gülümsemesini keşfettikçe bizler de o “star ışığını” yakalıyor ve bu işin peşini hiç bırakma genç adam diyoruz!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑