SPOR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kurasına kaçıncı torbadan girecek? Zorlu rakipler...

Spor Toto Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda şampiyonluğa uzanan Beşiktaş, çok büyük bir aksilik olmaması halinde Şampiyonlar Ligi'nde direkt gruplara katılacak. Kura çekimine en iyi ihtimalle 3. Torbadan girecek olan Siyah-Beyazlıları birbirinden zorl

16 Mayıs 2021 Saat: 12:21
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kurasına kaçıncı torbadan girecek? Zorlu rakipler...
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kurasına kaçıncı torbadan girecek? Zorlu rakipler...

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, bu sezon Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması veya Portekiz'deki finali Chelsea'nin kazanıp aynı zamanda Premier Lig'i ilk dört sırada bitirmesi durumunda 2021-22 sezonunda Devler Ligi'nde doğrudan grup aşamasına başlayacak. Böylece Kartal artık elemelerden gruplara girmenin oldukça zorlaştığı organizasyonda doğrudan gruplara kalarak 20 milyon euroluk ayakbastı parasının sahibi olacak. Ayrıca grup aşamasında alacağı puanlara göre 40 milyon euroluk ekstra bir geliri de kasasına koyacak.

BEŞİKTAŞ GÜÇLÜ RAKİPLERLE EŞLEŞECEK

Şampiyonlar Ligi'nde en iyi ihtimalle üçüncü torbada yer alabilecek Beşiktaş bu nedenle son derece güçlü takımlarla eşleşecek. Muhtemel rakiplerimiz arasında Bayern Münih, Manchester City, Inter, Sporting, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Manchester United, Ajax, RB Leipzig, Zenit, Sevilla gibi takımlar yer alıyor.

ELEMELERE KALIRSA 2 TUR OYNAMAK ZORUNDA KALACAK

Bu takımlara, henüz sona ermeyen Premier Lig, Serie A, Fransa 1. Ligi Portekiz Süper Ligi'nin dereceye giren ekipleri de katılacak. Ufak bir ihtimal, eğer temsilcimiz elemelere kalırsa iki tur oynamak zorunda kalacak ve Dinamo Zagreb, Olympiakos, Kızılyıldız, Ludogorets, Malmö gibi takımlarla karşılaşacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑