TATİL

Bilet Dükkanı ile Sömestir Tatilini Son Dakika Planlamak Zorunda Kalanlar için Keyifli ve Ekonomik Tatil Rotaları

Sömestir tatilinde ailece keyifli vakit geçirmek ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Bilet Dükkanı, seyahat önerileriyle birlikte avantajlı fırsatlar sunuyor.

17 Ocak 2024 Saat: 11:04
Bilet Dükkanı ile Sömestir Tatilini Son Dakika Planlamak Zorunda Kalanlar için Keyifli ve Ekonomik Tatil Rotaları
Bilet Dükkanı ile Sömestir Tatilini Son Dakika Planlamak Zorunda Kalanlar için Keyifli ve Ekonomik Tatil Rotaları

19 Ocak’ta okulların ilk dönemi sona eriyor ve öğrenciler karnelerini alarak hemen ertesi gün tatilin keyfini çıkarmaya başlayacaklar. İki hafta sürecek sömestir tatili 5 Şubat 2024 Pazartesi günü okulların tekrar açılmasıyla son bulacak.

Bilet Dükkanı, sömestir tatilini son dakika planlayacak aileler için çeşitli destinasyon önerilerini seyahat severler için derledi. Kayak tatillerinden tarihi destinasyonlara, temiz havasıyla harika bir deneyim yaşatacak doğa kaçamaklarına kadar birden fazla seçenekleriyle herkes kendine uygun bir rota bulacak.


İstanbul'a Yakın, Bütçe Dostu Bir Kayak Cenneti: Kartepe

Özellikle İstanbul’dan günübirlik tatilcilerin kayak yapmak için geldiği Kartepe Kocaeli’nde yer alıyor. Son dakika tatil planı yapacak olan seyahat severler için oldukça uygun bir destinasyon olacak. İstanbul’a 1,5 saatlik sürüş mesafesindeki Kartepe’de çocuklara uygun etkinlikler de bulunuyor. Gece kalmayı planlayanlar için ise, Kartepe’deki otellerin diğer kayak merkezlerinde bulunan otellere oranla daha uygun fiyatlı konaklama imkanları mevcut.

Soğuk Hava, Sıcak Tarih; Safranbolu'da Unutulmaz Bir Gezi

Tarihi ev, müze ve çarşılarıyla ünlü, Karabük iline bağlı Safranbolu ilçesi UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmeye hak kazanan bölgelerimizden biri olarak göz kamaştırıyor. Genelde bahar aylarında ziyaret edilen Safranbolu’da kışın konaklamak daha uygun fiyatlara mal oluyor. Bu yüzden, karla kaplı yollarda Safranbolu’yu yürüyerek keşfederek tarihi bir konakta kalmak isteyenler için harika bir seçenek. Mutlaka görülmesi gereken ülkenin 4 büyük mağarasından biri olan Bulak Mencilis Mağarası da Safranbolu’da bulunuyor. Safranbolu’da aileler çocuklarıyla birlikte kültür ve tarih dolu bir gezi deneyimi yaşayacak.

Rize'nin Eşsiz Ayder Yaylası Çocuklar İçin Mükemmel Bir Tatil Noktası

Çocukların bol oksijenli temiz hava alması için ilk akla gelen seçeneklerden biri Rize’deki ünlü Ayder Yaylası oluyor. Karlara gömülü ahşap evleri ve eşsiz manzarasıyla mest eden yaylayı gezdikten sonra Rize şehir merkezini de keşfetmek akıllarda kalacak bir tatil anısı yaratacak.

Kapadokya’da Kış Masalı

Tatil planlarını son ana bırakıp ara tatilini yurt içinde geçirmek isteyenler için doğa harikası Kapadokya mükemmel bir seçim olacak. Özellikle sıcak hava balonu uçuşlarıyla bilinen Kapadokya kış zamanı bütçeler için de uygun bir tatil seçeneği haline geliyor. İç Anadolu’nun kar yağışlı havasının üzerinde yükselen rengarenk sıcak hava balonları unutulmaz bir görüntü yaşatıyor. Kapadokya kış aylarında daha az kalabalık olması nedeniyle tercih edilecek adreslerden biri olacak.

Efsanevi Şirince; Sömestr Tatilinde Huzur Dolu Bir Kaçış

Şirince kış tatilinde mutlaka görülmesi gereken sevimli bir köy olarak Türkiye’nin eşsiz destinasyonlarının arasında bulunuyor. Kışın çok daha sakin bir atmosfere bürünen Şirince’de gündüz çocuklarla birlikte gezip akşam restoranda leziz yemekler tatma imkanı bulunuyor. Efsanelere konu olmuş Şirince’de sömestr tatili harika olacak.

Bilet Dükkanı, sömestir tatilini kısa sürede ve ekonomik şekilde planlamak isteyen aileler için seyahat fırsatları ile avantajlı seçenekler sunuyor. Uçak bileti, otel, otobüs, araç kiralama ve transfer hizmetleriyle turizm sektörünün köklü firması Bilet Dükkanı sömestirda seyahatin tadını çıkarmaya davet ediyor.v

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑