MAGAZİN

Biletinial Cem Adrian Konseri ile Yazı Erken Getiriyor

Türkiye’nin teknoloji odaklı dijital biletleme markası Biletinial, ‘Biletinial Yaz Konserleri’nin ilki olan Cem Adrian konseriyle Turkcell Vadi İstanbul’a Mayıs ayında yazı getiriyor. Turkcell Vadi İstanbul’da müzikseverleri bir araya getirecek olan

5 Mayıs 2022 Saat: 14:28
Biletinial Cem Adrian Konseri ile Yazı Erken Getiriyor
Biletinial Cem Adrian Konseri ile Yazı Erken Getiriyor

Yaz boyunca devam edecek konser serisinin ilki, 14 Mayıs Cumartesi günü Cem Adrian hayranlarını bir araya getirecek. Eğlenceye ve müziğe doyacağımız bir yaz için bir dizi yaz konseri  organize eden ‘Biletinial Yaz Konserleri’ Turkcell Vadi İstanbul’da katılımcıları güzel anılar biriktirmeye davet ediyor.

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevilen şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirerek seyircilere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Özel ses rengi, ruha dokunan şarkıları ve başarılı canlı performansları ile tanınan Cem Adrian, 14 Mayıs Cumartesi akşamı ‘Biletinial Yaz Konserleri’nin açılış performansı için hayranları ile buluşacak.

Turkcell Vadi İstanbul’da gerçekleşecek konser 5 bin 400 metrekarelik oldukça geniş bir alana sahip. 2200 kişilik tribün ve 3500 kişi sahne önü ayakta seyirci kapasitesi ile Turkcell Vadi İstanbul ‘Biletinial Yaz Konserleri’ için keyifli bir etkinlik alanı sağlıyor. Türkiye’nin en genç ve en yeni açıkhava sahnesinde konforlu konser deneyimleri ‘Biletinial Yaz Konserleri’ katılımcılarını bekliyor.

Türkiye genelinde konserden tiyatroya, spor karşılaşmalarından opera / bale gösterileri ve vizyona giren filmler ile 2022 yılında beklediğimiz eğlence ve neşe ile buluşturacak Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edin!

 

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTCde faaliyet göstermektedir. Halen 300den fazla sinema, 2000den fazla salon ve 220.000den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiyenin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑