BELEDİYE

Bilgievi öğrencileri buz pistinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Serdar Bilgievi öğrencileri Olimpik Buz Sporları Salonunda buz pateni yaptılar.

15 Mart 2013 Saat: 14:23
Bilgievi öğrencileri buz pistinde
Bilgievi öğrencileri buz pistinde
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Bilgievleri, öğrencilerine farklı etkinlikler düzenleyerek onların ufkunu açmaya devam ediyor. Serdar Bilgievinde değerler eğitimi kapsamında örnek davranışlar sergileyen öğrenciler, davranışları sonucunda hak ettikleri ödüllerini, Olimpik Buz Sporları Salonu’nda buz pateninde gönüllerince eğlenerek aldılar.
 
İLK DEFA BUZ ÜZERİNDE KAYDILAR
Serdar Bilgievi’ne üye 30 öğrencinin, kendilerine verilen patenleri giymeye çalışırken heyecanları yüzlerinden okunmaktaydı. Salona girdiklerinde oldukça kaygılı olan öğrenciler, piste çıktıktan kısa bir süre sonra kaymaya alıştılar. Öğretmenleriyle beraber ilk defa buz üzerinde durmaya çalışan öğrenciler, düşe kalka kaymanın keyfini çıkarırken ilginç görüntüler ortaya çıktı.
 
DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu’nun soğuk havası, Serdar Bilgievi öğrencilerinin buz pateni sevinciyle ve neşe dolu cıvıltılarıyla sıcak bir havaya büründü. Bilgievi öğretmenleri etkinliklerin devam edeceğini belirterek , “Öğrencilerin Bilgievlerinde değerler eğitiminde gördükleri erdemleri daha fazla hayatlarına yansıtmasına sebep olacak, motive edici bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dediler. 
 
100 KERE DÜŞTÜM FAKAT EĞLENCELİYDİ
Buz Pateni’nin çok eğlenceli olduğunu söyleyen Bilgievi Öğrencileri, “100 kere düştük fakat çok eğlendik ve öğrendik. Bundan sonra erdemlerimizi daha çok uygulayıp, bu tür etkinliklere hep katılabilmek istiyoruz” dediler.  Yaklaşık bir saatlik seans sonunda hayatlarında ilk kez buzda kaymanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bilgievlerine çok teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑