MEDYA

Binali Yıldırım Bey benim dava ve yol arkadaşımdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında Başbakan Yıldırım için, "Partimizi kurduk beraberiz, hükümet olduk, Ulaştırma Bakanı olarak sürekli beraberiz, birçok önemli adımları hamdolsun beraber attık ve başarı grafiği

29 Ağustos 2017 Saat: 08:33
Binali Yıldırım Bey benim dava ve yol arkadaşımdır
Binali Yıldırım Bey benim dava ve yol arkadaşımdır
Erdoğan, TRT ve NTV tarafından gerçekleştirilen "Cumhurbaşkanı ile 3.  yıl özel yayını"nda açıklamalarda bulundu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 
 
"Başbakan Binali Yıldırım'a sizinle çalışma ilişkileri sık sık  soruluyor. O da genellikle aynı cevabı veriyor. Her konuda aynı mı düşünürsünüz?  Karara nasıl varırsınız?" sorusuna Erdoğan, "Farklı düşünmezseniz, orada zaten  bir yanlışlık var demektir. Zaman zaman o farklılıklar da olacak ki işin  güzelliği olsun. 'Müsademe-i efkardan barika-i hakikat doğar.' Fikirlerin  çarpışmasından hakikat güneşi doğar. Mesele ne? O istişareyi yapmaktır." yanıtını  verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan beri Yıldırım'ın  kendisinin mesai ve yol arkadaşı olduğunu belirten Erdoğan, Belediye  Başkanlığından önce de Yıldırım'la gönül ve yol arkadaşlığının olduğunu söyledi.
 
Belediye Başkanı olduğu anda Yıldırım'ı yanına aldığını anlatan  Erdoğan, "Belediyeden bu yana da beraber aynı yolda yürüyoruz. Partimizi kurduk  beraberiz, hükümet olduk, Ulaştırma Bakanı olarak sürekli beraberiz, birçok  önemli adımları hamdolsun beraber attık ve başarı grafiğinde bunların hepsini  beraber yazdık, şu anda da yine beraber yürüyoruz. Rabb'im bu birlikteliğimizi,  beraberliğimizi inşallah 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑