GÜNCEL

Binali Yıldırım, neden Uğur Dündar'ı teklif ettiğini açıkladı

Binali Yıldırım, ATV'de gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Çok konuşulan Uğur Dündar konusuna da değindi.

13 Haziran 2019 Saat: 09:33
Binali Yıldırım, neden Uğur Dündarı teklif ettiğini açıkladı
Binali Yıldırım, neden Uğur Dündar'ı teklif ettiğini açıkladı

Yıldırım'in ifadeleri şöyle:

Gazetecilere asla kısıtlaması yapmam, ayakkabı numarama kadar sorabilirsiniz.

Arkadaş bir yalan söyledi yalanı yatsı kılınmadan ortaya çıktı ve o yalanı nasıl döndürürüm çabasında, üzülüyorum. Yalanı da hatayı da kabul edebilmek erdemdir. Yalan ortaya çıktı özür dile. Ne kaybedersin ki. Soruları istemiş dedi kendisi hadi ispat et. Moderatör çıktı dedi bizden istemedi dedi, sakin olsun öfke kontrolü önemli.

İki sebepten ötürü Uğur Dündar'ı teklif ettim. Yandaş televizyonda yapar kendin çal kendin oyna olur dediler. Burda şaşırtma yapmak istedim. Açık taraf olan birisi, benim açımdan hiç mahzuru yok. Yeter ki bahaneleri kalmasın, niye vazgeçtiğini anlayabilmiş durumda değiliz. Sen soru soracaksın bizler de cevap vereceğiz, demokrasi bundan nasıl zarar görecek dedim. Tam da bunun için Dündar ismini telaffuz ettim. Niye? Bir kutuplaşmadır sürüyor eğer böyleyse bu kutuplaşmayı yumuşatacak süreç için Uğur Dündar bu işi üstlensin, bu şekilde bir iletişim kurulsun dedim. Bu fırsatı değerlendirebilirdi fakat büyük ihtimalle CHP'nin telkiniyle yayını gerçekleştirmekten vazgeçti.

Kendisinin açıklamaları kabul gördü mü ikna edici oldu mu bilemem. Ama ben ikna olmadım. CHP'nin telkiniyle bu yayından vazgeçmiş olabilir. İsmail Küçükkaya'yı eskiden beridir tanırım, ulaştırma muhabiriydi. İsmail Küçükkaya kendi işini yapmaya çalışan fakat düşüncesi de bilinen arkadaşımız.

Her adaya 15 soru sorulacak ve sorular için 3'er dakika ayrılacak. İsmail Küçükkaya ismi için iki tarafta mutabık kaldık.. Soru sordu soru hoşumuza gitmedi bunu gözden uzaklaştırmak unutturmak benim yapacağım durum değil yapmam. Fakat CHP adayının öyle bir huyu var, kendisi diyebiliyor. Ne isterse sorsun sorulara samimiyetle cevap verelim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑