GÜNCEL

Bingöl'deki hain saldırıda korkunç şüphe

Karlıovada 8 polisin şehit olduğu kanlı saldırıda, teröristlere köstebek tarafından bilgi verildiği belirlendi. Bölgede 20 şüpheli telefon görüşmesi tespit edildi...

18 Eylül 2012 Saat: 09:32
Bingöl'deki hain saldırıda korkunç şüphe
Bingöl'deki hain saldırıda korkunç şüphe

Karlıova'daki pusuda şehit olan 8 kahraman polis, dün son yolculuklarına uğurlanırken soruşturma başlatıldı. Diyarbakır Bölge Başsavcıvekilliği'nce yürütülen soruşturmada, şok detaylara ulaşıldı. Buna göre, şehit polislerimiz terör örgütü KCK operasyonu için Bingöl'den Karlıova'ya gönderildi.

6'SI BÖLGE NÜFUSUNA KAYITLI

Ekipler, görevlerini tamamladıktan sonra sivil midibüsle önceki gün dönüşe geçti. İşte bu sırada "köstebekler" devreye girdi ve teröristlere polisleri taşıyan aracın geçeceği bilgisini verdi. Bunu öğrenen teröristler de yolun karşısındaki ormana yerleşip bombayı patlattı. Bu kapsamda bölgedeki telefon görüşmeleri mercek altına alındı. 20 şüpheli telefon konuşması tespit edildi. 6 PKK'lının da Karlıova'daki köylerin nüfusuna kayıtlı olması, köstebek şüphesini artırdı. Savcılık, PKK'lıların kendi aralarında yaptığı telsiz görüşmelerinin kayıtlarını jandarma ve polisten istedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑