SPOR

Bir destek de Medical Park’tan

BTN Assistance tarafından “Kocaelispor’a Gönül’den Destek” sloganıyla hazırlanan “MP Plus Card” basına tanıtıldı

20 Nisan 2016 Saat: 15:52
Bir destek de Medical Park’tan
Bir destek de Medical Park’tan

Çok sayıda sağlık hizmetinden uygun koşullarda yaralanma imkânı sunan bu yeni kart ile Kocaelililerin ve taraftarlarının da Kocaelispor’a doğrudan desteğinin sağlanması amaçlanıyor. Kartın satışında elde edilecek gelir Kocaelispor’a destek, Kocaelililere ve taraftara ise ulaşılabilir sağlık hizmeti olarak dönecek.

Ramada Plaza İzmit’te düzenlenen “MP Plus Card” protokol imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, “Kulübümüzün şanlı logosunu üzerinde taşıyan bu kart sadece Kocaelispor taraftarına ve Kocaelispor Kulübüne gönülden bağlı tüm Kocaelililer için tasarlandı. Bu anlaşma ile BTN Assistance’ın MP Plus Card’ını alacak olan taraftarlarımız ve kulübümüze gönülden destek veren tüm Kocaelililer, hem bu kart üzerinden kulüplerine katkı verecekler, hem de kartın anlaşmalı kurum hastaneleri olan Medical Park Hastaneleri’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden de faydalanacaklar” dedi.

 VM MEDİCAL PARK’TAN KOCAELİ’YE DEĞER KATAN HİZMET

Hizmet protokolü imza törenine katılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Necip Kozalı, Kocaelispor’a süren desteklerine bir yenisini eklemenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Sundukları kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetiyle Kocaeli’ye değer katmaya devam edeceklerini belirten Kozalı “Kocaelispor’da taraftarı da bizim için çok özel. Hastanemiz olanaklarından uygun koşullarda yararlanma imkânı sunan bu kart ile Kocaeli halkı ile gönülden kurulu olan bağımızın daha da kuvvetleneceğine inanıyorum” dedi

 FAYDA VE SADAKATİ BULUŞTURAN KART İLE SAĞLIK

Düzenlenen Basın toplantısında konuşan BTN Assistance Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin ise, Kocaelililerin ve Kocaelispor Kulübü taraftarlarının sağlığını VM Medical Park, desteğini ise Kocaelispor ile buluşturan “MP Plus Card” ile ilgili şunları söyledi:“ Kocaelispor’a Gönül’den Destek” sloganıyla hazırladığımız bu kart ile Türkiye’nin en büyük sağlık hizmeti sunan markası Medical Park’ı, Kocaeli’nin ve Türk futbolunun çok önemli bir değeri ile buluşturuyoruz. Aynı anda hem sağlık sektörüne, hem de büyük başarılara imza atan ve kendi liginde şampiyonluğu garantileyen Kocaelispor’a hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑