GÜNCEL

BİR DÜŞ’ÜN PEŞİNDEYİM

Gözde Hatiboğlu’nun üçüncü kitabı Bir Düş’ün Peşindeyim, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı. Aşkı Gözlerinde Bıraktım ve Sahibine Mektuplar isimli ilk iki kitabının genişletilmiş bir dosyası niteliğindeki Bir Düş’ün Peşindeyim; Hatiboğlu’nun sa

27 Ekim 2022 Saat: 10:06
BİR DÜŞ’ÜN PEŞİNDEYİM
BİR DÜŞ’ÜN PEŞİNDEYİM

İki kişi arasında oluşabilecek duyguları en derinden yakalayan Hatiboğlu, hiç yalana ve oyuna girmeden kullanıyor kelimelerini. Böylece kendi dilinin samimiyeti ile okurun iç dünyasına dokunmayı başarıyor. Kitapta yer alan şiirleri de düz yazıları da aslında her okurun deneyimlediği şeyler olmasına rağmen açık sözlülüğü ile yakalıyor okuru. Sevgiliye duyulan aşkın büyüklüğü, özlemin derinliği, yapılan hataların cesurca ortaya konulması, kimi zaman da yıllar süren bir arkadaşlık bağının gücü… Hatiboğlu, tüm bu taşkın hisleri en çıplak hâliyle yansıtmakta deneyimli bir kalem.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Bir Düş’ün Peşindeyim, yazarın üçüncü kitabı. Hatiboğlu, 1979 yılında Tarsus’ta dünyaya geldi. 1985 yılında başladığı eğitim hayatı, 2004 yılında yüksek lisanla tamamlandı. Ortaokul yıllarının başında keşfettiği Freud, mesleki yolunu çizmiştir. Bugün de ruh sağlığı ve özellikle psikanaliz alanında çalışmaktadır.

2006 yılında ilk kitabı Aşkı Gözlerinde Bıraktım, bir hayalin gerçekleşmesi olarak yayımlandı. 2008 yılında, ikinci kitabı Sahibine Mektuplar ile hayallerine devam etti. Sevgili Burcu Güneş, 2009 yılında “Gözlerinde Bıraktım Aşkı” ve 2010 yılında “Tamamdır” şarkıları ile Hatiboğlu’nun şiirlerine bambaşka bir boyut kattı.

Gözde Hatiboğlu aynı zamanda yaş gününe denk gelen imza günü ve lansman ile 30 Ekim Pazar günü Minoa Akaretler’de, 17.00 – 19.00 saatleri arasında okurlarıyla buluşacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑