GÜNCEL

Bir Günde 20 Erkeğe Pazarlandılar

Tekirdağ'da, polisin fuhuş ve fuhşa aracılık yaptığı belirlenen kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 4'ü Kırgız uyruklu 11 kadınla onları pazarladığı öne sürülen 6 erkek şüpheli gözaltına alındı

16 Şubat 2013 Saat: 18:05
Bir Günde 20 Erkeğe Pazarlandılar
Bir Günde 20 Erkeğe Pazarlandılar
Operasyonda zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen yabancı uyruklu kadınlardan birinin gün içerisinde 20 erkekle birlikte olmaya zorlandığı iddia edildi.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte para karşılığı fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Kimlikleri ve adresleri saptanan şüphelileri 2 ay boyunca takibe alan polis ekipleri, operasyon için dün gece düğmeye bastı. Tekirdağ'ın Çorlu ve İstanbul'un Silivri İlçesi'nde 7 ev ile 1 pansiyona eş zamanlı baskın yapan polis ekipleri, 11 kadın ile onları pazarladığı öne sürülen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.
Polis ekiplerinin şüphelilere ait evlerde yaptığı aramalarda fuhuştan elde edildiği düşünülen nakit para bulundu. Gözaltına alınan 17 kişi, Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor.
Polis ekiplerinin yaptığı teknik takipte detaylara ulaşıldı. Yurt dışından getirilen kadınların pasaportlarına el konularak zorla çalıştırıldığı ve bir gün içerisinde 20 erkekle para karşılığı birlikte olmaya zorlandığı ileri sürüldü. Ayrıca şüphelilerin açığa çıkmamak için 2 ayda bir ev değiştirdiği ve kiraladıkları evlerin giriş kat olmasına dikkat ettikleri belirlendi.
Polis, teknik takip sırasında Kırgız uyruklu bir kadının günde 20 erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirledi. Bir çete üyesinin ise telefon konuşmasında elindeki bayanın günlük cirosunun 5 bin TL'yi bulduğunu söylediği belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑