GÜNCEL

Bir kötü haber de Akhisar'dan geldi

Adanada kayıp Gizemin cansız bedeninin bulunmasında sonra bir kötü haber de Manisadan geldi. Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambakın cesedi, Akhisar İstasyonundaki su kuyusunda bulundu. Ayrıntılar geliyor...

29 Nisan 2014 Saat: 11:08
Bir kötü haber de Akhisar'dan geldi
Bir kötü haber de Akhisar'dan geldi

Adana'da kayıp Gizem'in cansız bedeninin bulunmasında sonra bir kötü haber de Manisa'dan geldi. Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu.

Adana'dan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedinin bulunmasının ardından bir kötü haber de Manisa'dan geldi.

SU KUYUSUNDA BULUNDU

Manisa'da 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın (9) cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki kullanılmayan su kuyusunda bulundu.

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın, 25 Nisan Cuma günü eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑