GÜNCEL

Bir polisimiz daha şehit

Operasyonların sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çıkan çatışmada komiser yardımcısı Mustafa Sezgin şehit oldu

2 Nisan 2016 Saat: 11:13
Bir polisimiz daha şehit
Bir polisimiz daha şehit

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu sabah çıkan çatışmada, özel harekatta görevli komiser yardımcısı şehit oldu. Komiser yardımcısının Kayseri nüfusuna kayıtlı Mustafa Sezgin olduğu belirtildi. 40 yaşındaki Sezgin'in bir süre önce geçici görevle Yüksekova'ya gittiği belirtilirken, eşi Bedia Sezgin'in de Van'ın merkez Edremit ilçesinde komiser olarak görev yaptığı belirtildi.

Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu' devam ederken, bugün sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada özel harekatta görevli olduğu belirtilen komiser yardımcısı başından ağır yaralandı. Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı komiser yardımcısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Komiser yardımcısının Van'da görev yaptığı, geçici görevle Yüksekova'ya gittiği belirtildi.

Şehit Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin için bugün Van Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı filoda tören yapılacağı ve cenazesinin memleketine uğurlanacağı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑