MAGAZİN

BİR YENGEÇ BURCUNUN KALBİNİ FETHETMENİN YOLLARI

Aşk yıldızı Venüs artık yüceldiği Yengeç burcunda. Gelin öyleyse Yengeç enerjisini ve Yengeç’leri biraz daha yakından tanıyalım. Onların kalbini bu dönemde nasıl fethedebileceğimize bir bakalım.

27 Mayıs 2018 Saat: 15:37
BİR YENGEÇ BURCUNUN KALBİNİ FETHETMENİN YOLLARI
BİR YENGEÇ BURCUNUN KALBİNİ FETHETMENİN YOLLARI

Yengeç burcunun en önemli yönü hiç şüphesiz hassasiyetleri. Çevresinde olup biten her şeye ve etrafındaki herkese karşı duyarlı ve hassas olan Yengeç’lerin sessizliği ve derin bakışları aslında bu hassasiyetin sonucu. Zira pek çok kişinin farkında olamadığı, yakalayamadığı noktaları hisseden Yengeç’ler sessizlikleriyle aslında bu his ve sezgileriyle baş etmeye ve bunları nasıl idare edeceklerine ve başkalarına nasıl yardımcı olabileceklerine odaklanmaya çalışırlar. Dolayısıyla bir Yengeç’in kalbini fethetmek istiyorsanız öncelikle bu yönlerini iyi anlamalı, anlayışla karşılamalı, onları hızlı bir aksiyona ve karara zorlamamalı, kısaca biraz rahat bırakmalı ve azıcık da mesafeli durmalısınız. Bunları sağladığınızda Yengeç size yalnızca kalbini değil, ruhunun en derinliklerini açacaktır.

Yengeç burcu için evi ve ailesi çok önemlidir. Annesine ve köklerine çok bağlıdır. Kalbini fethetmek istiyorsanız bu değerlerine saygı duymalı, gelenekçi yönlerini göz ardı etmemelisiniz.

Hassasiyetlerinden olacak Yengeç’in gözleri çoğunlukla nemlidir, bu onun aşırı duyarlılığından ileri gelir, zira bir sünger gibi yaşadığı ve gördüğü olaylardan ve kişilerden etkilenir. Yengeç’in kalbini fethetmek istiyorsanız gözleri dolduğu, sulugöz olduğu ve sık veya kolay ağlayabildiği için yargılamayın onu.

Yengeç burcu yuvarlak ve yumuşak yüzlüdür, derin ve anlamlı bakışlarıyla insanı sarıp sarmalayan şefkatli, içten, merhametli bir yapısı vardır. Gerek kendi hassasiyetlerinden gerek empati gücünden genelde doğrudan ve direkt hareket etmeyi veya tepki vermeyi sevmez. Tıpkı bir Yengeç gibi yan yan yürüyerek hedefine ilerler. Yumuşak yüzü sizi yanıltmasın, öncü ve lider bir burçtur Yengeç, dolayısıyla insiyatif almaktan, hedefine yürümekten, girişimci olmaktan vazgeçmez. Yönetici bir burçtur üstelik, büyük ve etkili liderler de görülür. Yönetim şekli sakin, sessiz ancak bir o kadar sevecen ve empatiktir. Gerektiğinde yapması gerekenleri de bilir ve yapar. Sezgileri de o denli güçlüdür ki siz daha kendinizden tam olarak emin olmadan o sizi ne hissettiğinizi de ne hissedeceğinizi de bilir.

Yengeç burcunun kalbini fethetmek istiyorsanız onu sıcak ve sakin mekanlarda ağırlamalı ve mümkünse bu yönde onu rahatlatan yerlere götürmelisiniz. Hassasiyetlerine bağlı kaygı düzeyi yüksektir çünkü. Kolayca endişelenir, üzülür. Her ikiniz de rahat etmek istiyorsanız, mümkün olduğunca kaygıdan uzak kalabileceği, yuva sıcaklığını hissedebileceği yerlere gitmeli, böyle yerlerde olmalısınız mümkün olduğunca. Yengeç su elementinden bir burçtur, dolayısıyla suyla ve denizle arası oldukça iyidir. Onu sakinleşip, dinginleştiren, suların bolca olduğu yerleri sever ve buralarda rahat eder.

Yengeç burcu, geçmiş olaylara, tarihe oldukça düşkündür. Onunla bu konularda konuşmalar yaparak onun gönlünü fethedebilirsiniz.

Duyarlılıkları onu sanata, müziğe oldukça yatkın ve yetenekli kılar. Bir müzik enstrümanı çalan pek çok Yengeç vardır. Dolayısıyla onun gönlünü fethetmek istiyorsanız müziğe, sanata, konser ve müzikal etkinliklere yakın olmalısınız. Dans etmeyi, şarkı söyleyemeyi de sever Yengeç’ler. Yengeç burcundan pek çok ünlü sanatçı ve müzisyen vardır.

Son olarak bir Yengeç için yaşadığı mekan, ortam, yurdu, vatanı, evi, ailesi son derece önemlidir. Doğduğu ve büyüdüğü yerlerden, ortamlardan uzak durmak, uzak kalmak istemez. Bir Yengeç’in kalbini fethetmek istiyorsanız, bu noktanın altını bir kez daha çizelim

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑