MAGAZİN

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam iddialı bir dönüş yapacak

İlk sezon medyada en çok tartışılan dizilerden ‘Bir Zamanlar Osmanlı’ya, Özcan Deniz’in yanı sıra ‘Sümela’nın Şifresi’ filminde izlediğimiz Aslıhan Güner dahil oldu.

8 Ekim 2012 Saat: 00:28
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam iddialı bir dönüş yapacak
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam iddialı bir dönüş yapacak

YENİ sezon çekimleri İzmit’te dev platoya dönüştürülen eski SEKA Fabrikası’nda devam eden ‘Bir Zamanlar Osmanlı’ dizisi, başta Özcan Deniz olmak üzere, yeni isimlerle

2. sezona başlayacak. Yapımcılığını Herşey Film’in üstlendiği dizinin yeni bölümleri, Kasım’da ekranda olacak.

Yeni kahramanlar, yeni öyküler

Özcan Deniz’in uzun aradan sonra tekrar ekrana döndüğü dizi, Türkan Şoray ile Özcan Deniz’i de ilk kez bir araya getirdi. Abdullah Oğuz yönetimindeki dizinin çekimleri, renkli görüntülere de sahne oluyor. Bir Zamanlar Osmanlı’da dönemin adsız kahramanlarından birini canlandıran Özcan Deniz, beyaz at üzerinde verdiği pozu çok beğendi ve hayranlarıyla Twitter hesabından paylaştı. Dizinin 2. sezonunda yeni kahramanlar ve yeni hikayeler yer alıyor.

İhtişam ve sefaletiyle Lale Devri

Osmanlı devletinin III. Ahmet’in tahtta olduğu Lale Devri ve bu devrin Patrona Halil isyanı ile sona erdiği dönemin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda, Türk sinemasının önemli isimlerinden Türkan Şoray başta olmak üzere Aslıhan Güner, Hazım Körmükçü, Fırat Tanış, Kerem Atabeyoğlu ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi pek çok sevilen isimler bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑