MEDYA

Biri bu rezilliği durdursun! Yetti artık...

Acun Ilıcalı'nın her platformda öve öve bitiremediği rezil program Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programında rezalet tüm hızıyla sürüyor. Yetkililerin ise böylesi rezil anlar için ne yapacağı ise büyük merak konusu.

28 Kasım 2022 Saat: 12:11
Biri bu rezilliği durdursun! Yetti artık...
Biri bu rezilliği durdursun! Yetti artık...

Acun Ilıcalı'nın her platformda öve öve bitiremediği rezil program Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programında rezalet tüm hızıyla sürüyor.

Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yer alan Konuşanlar programında yine şoke eden anlar yaşandı. Hasan Can Kaya genç bir kadın konuğa "Aşırı muhafazakar giyinmişsiniz" dedi! Kadın konuk ise "Biraz kapalı giyinmeye çalıştım" deyince Hasan Can nedenini merak etti. Kadın konuk "İç çamaşırı giymedim" diyerek herkesi şoke etti.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan EXXEN'e transfer olan Hasan Can Kaya'nın programına gelen kadın bir konukla arasında geçen diyalog herkesi şoke etti.

Hasan Can Kaya genç kadına "Aşırı muhafazakar giyinmişsiniz" deyince "Biraz kapalı giyinmeye çalıştım" yanıtını aldı. Ünlü komedyen de bunun sebebini merak etti.

Kadın izleyici Hasan Can Kaya'nın sorusuna "Kamerada çok belli oluyor ya! Çok dikkat çekiyor ama öyle..." dedi. Kaya ise "Bana o lazım olmadı özelden atarsınız" dedi.

Bunun üzerine kadın konuk ise "Normalde üstüm o kadar açık değil ama kapatma sebebim iç çamaşırı giymedim" deyince herkes şoke oldu.

Hasan Can Kaya ise bu yanıta "Programa devam edemeyeceğim" diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑