GÜNCEL

Bodrum’a gelen uçakta bayılan 3 yolcu paniği

İsveç’in başkenti Stockholm’deki Arlanda Havalimanı’ndan önceki gün sabah erken saatlerde Bodrum’a gitmek üzere havalanan İskandinavya Hava Yolları’na (SAS) ait uçakta 3 yolcunun arka arkaya baygınlık geçirmesi üzerine büyük bir panik ve korku yaşand

6 Temmuz 2019 Saat: 08:16
Bodrum’a gelen uçakta bayılan 3 yolcu paniği
Bodrum’a gelen uçakta bayılan 3 yolcu paniği

Ülkenin en büyük gazetelerinden Aftonbladet’e konuşan Joaquim adında görgü tanığı, uçak havalanmaya devam ettiği ve birkaç bin metre yükseklikte bulunduğu sırada önce bir kadının bayılarak koltuklarla koridor arasına yere düştüğünü, bir dakika sonra arka arkaya iki yolcunun daha bayıldığını söyledi.

Baygınlık geçiren üç yolcuya da oksijen maskesinin takıldığını belirten görgü tanığı, bu anlarda uçak içinde büyük panik ve korku yaşandığına işaret etti. Uçakta bir basınç düşüklüğü yaşandığı ve sorunun daha sonra giderildiği ifade ediliyor. Uçağın geri dönmeyerek, Bodrum’a devam ettiği bildirildi. SAS’ın İsveçli basın sorumlusu Freja Annamatz, 3 yolcunun uçak havalanırken baygınlık geçirdiğini ve bunun kesin nedeninin ne olduğunu bilmediklerinin altını çizerken, “uçağın geri dönmesi gerekseydi yolcu emniyeti açısından geri dönecekti” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑