MAGAZİN

Bodrum'da süper kaçamak

Süper star Ajda Pekkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen sosyetik iş adamı Bülent Çavuşoğlu, şimdilerde gününü gün ediyor. Çavuşoğlunun 5 yıllık eşi ve oğlunun annesiTuğçe Çavuşoğlu, ihanetin ortaya çıkmasından sonra ü

10 Ocak 2015 Saat: 13:14
Bodrum'da süper kaçamak
Bodrum'da süper kaçamak

Süper star Ajda Pekkan'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen sosyetik iş adamı Bülent Çavuşoğlu, şimdilerde gününü gün ediyor. Çavuşoğlu'nun 5 yıllık eşi ve oğlunun annesiTuğçe Çavuşoğlu, ihanetin ortaya çıkmasından sonra ünlü iş adamına 2011 yılında boşanma davası açmıştı. 

Boşanma davası devam eden Bülent Çavuşoğlu'nunkendisinden 24 yaş büyük Ajda Pekkan ile baş başa tatile çıktığı iddia edildi. Pekkan ile Çavuşoğlu'nun şimdilerde Bodrum'da Süperstar'a ait villada kaldıkları konuşuluyor.

AYNI MANZARA
Ünlü iş adamı Bülent Çavuşoğlu, önceki gün tatil için Bodrum'a gitti. Çavuşoğlu, tatil fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Pekkan'ın Bodrum Kalesi manzaralı evinin fotoğrafı ile Çavuşoğlu'nun paylaştığı fotoğrafın aynı olması, ikilinin Bodrum'da baş başa tatil yaptığı iddialarını güçlendirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑