GÜNCEL

Bolu'da korkutan yangın

Bolunun Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Samanlıktaki otların tutuşmasıyla başlayan ve kısa sürede yakındaki evlere sıçrayan yangında 7 ev, 3 ahır, 1 samanlık ve 1 otomobil kullanılmaz hale

10 Ağustos 2012 Saat: 22:47
Bolu'da korkutan yangın
Bolu'da korkutan yangın

Seben'e bağlı Yağma köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evin ahırında bulunan samanların tutuşması sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler yan yana bulunan ahşap evlere sıçrarken, vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Seben Belediyesi'ne ait ekipler yetersiz kalınca Bolu, Kıbrıscık ve Ankara Nallıhan belediyelerinden takviye ekipler istendi. Takviye ekiplerin de gelmesiyle birlikte yangın kontrol altına alındı. Köylüler de, ellerine aldıkları küreklerle yanan yerleri söndürmeye çalıştı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yangının olduğu köye geldi. Yangında evlerini kaybeden ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Özçimen, yetkililerden bilgi aldıktan sonra köyden ayrıldı. Çıkan yangında can kaybının olmaması herkesi rahatlattı.

Son belirlemelere göre 7 ev, 3 ahır, 1 samanlık ve 1 otomobil kullanılmaz hale gelirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑