GÜNCEL

Bordo berelilerden PKK kamplarına operasyon

NTVnin haberine göre, Bordo bereliler sınırı aşarak PKK kamplarına nokta operasyon gerçekleştirdi.

7 Kasım 2012 Saat: 15:08
Bordo berelilerden PKK kamplarına operasyon
Bordo berelilerden PKK kamplarına operasyon
Uzun bir süre sonra Kuzey Irak'a kara harekatı geçekleştirildi. Sınırın diğer tarafına giren bordo bereliler, 5 km içeriye girdi ve nokta operasyonu gerçekleştirdi. 

F-16'LAR KANDİL'İ BOMBALADI

Diyarbakır’da bulunan 2’nci Hava Kuvvet Komutanlığı 8’inci Ana Jet Üssü’nden önceki gece 22.30’da peş peşe kalkan savaş uçakları Kandil Dağı çevresinde bulunan bazı terörist hedefleri bombaladı. PKK’nın yönetim merkezi ve eğitim kamplarının da bulunduğu Kandil Dağı’ndaki terör yuvalarına düzenlenen operasyona, Diyarbakır’dan 6 savaş uçağının katıldığı belirtildi. 

KOMANDOLARDAN OPERASYON

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Çoban Dağı bölgesinde 2 Kasım’da 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı, Özel Kuvvetler ve komando birlikleri tarafından bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava destekli operasyon başlatıldı. 6 Kasım 2012 tarihinde saat 14.30 sularında 3 terörist öldürüldü.

23 GÖZALTI

Van’da 11 Ekim 2012 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Lisesi’ndeki konteyner derslikler, 22 Ekim 2012’de Van Gölü İlköğretim Okulu’na molotoflu saldırı ve 3 Kasım 2012’de Van Gölü Endüstri Meslek Lisesi ve pansiyonuna taşlı saldırı düzenleyen gruplar belirlendi. Özel Harekât ve terörle mücadele ekipleri sabahın erken saatlerinde 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek 23 şüpheliyi gözaltına aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑