SPOR

Bosingwa ve Malouda Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferleri Florent Malouda ve Jose Bosingwa bu akşam tarifeli uçakla Trabzon'a geldi.

27 Temmuz 2013 Saat: 02:09
Bosingwa ve Malouda Trabzon'da
Bosingwa ve Malouda Trabzon'da
Bordo-mavili taraftarların havalimanında yoğun sevgi gösterileri ve meşaleler yakarak karşıladığı iki futbolcu da taraftarları selamladı. Bosingwa taraftarların sevgi gösterisi karşısında şaşkınlık yaşarken, Florent Malouda, Trabzonspor amblemini kazıttığı saçlarını taraftarlara gösterdi. Florent Malodua ile daha önce iki yıllığına anlaşma yapıldığını duyuran bordo - mavili yöneticiler, Portekizli savunma oyuncusu Bosingwa ile sözleşmenin detayları ile ilgili son bir görüşme daha yapacak.

Kulüp yetkilileri her iki oyuncuyla da yarın taraftar önünde sözleşme imzalamayı planladıklarını ancak yetişmemesi durumunda törenin bir sonraki güne sarkabileceğini açıkladılar. Bu arada bordo - mavili takımın yeni transferi Jose Bosingwa'nın yarın sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

CELUSTKA ANTALYASPOR'A KİRALANIYOR

Yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle yeni transferlerine resmi sözleşme imzalattıramayan Trabzonspor kulübü, Marek Cech'in sözleşmesini feshetmişti. Yabancı sayısı bu fesihle 10'a düşen bordo - mavili kulüp, Emerson ve Marek Sapara'nın sözleşmesini feshetmek için yaptığı görüşmelerden ise istediği sonucu alamadı.

Öncelikle Florent Malouda'nın ismini Dinamo Minsk ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki listeye yazdırmak isteyen bordo-mavililer, yabancı kontenjanını boşaltmak için Medical Park Antalyaspor'un Celustka'yı kiralama teklifini değerlendirmeye aldı. Yapılan ilk görüşmeler sonucunda iki kulüp arasında anlaşma sağlanırken, resmi işlemlerin tamamlanması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑