DÜNYA

Boston saldırısının ikinci şüphelisi de yakalandı!

ABD'deki Boston Maratonu sırasında düzenlenen bombalı saldırının ikinci şüphelisi Dzhokhar Tsarnaev saatler süren bir insan avının sonunda canlı yakalandı.

20 Nisan 2013 Saat: 10:02
Boston saldırısının ikinci şüphelisi de yakalandı!
Boston saldırısının ikinci şüphelisi de yakalandı!
Ağabeyi Tamerlan Tsarnaev polisle girdiği çatışmada öldürülen 19 yaşındaki Dzhokhar Tsarnaev, Boston'un Watertown adlı bölgesinde bir botun içinde saklanmış halde bulundu.

Çeçen kökenli Dzhokhar Tsarnaev'i, ilk olarak saklandığı botun sahibi farketti. Polise ihbarı yapan ev sahibi, botunun çevresinde kan izlerine rastladığını ve daha sonra botun içinde kanlar içinde biri olduğunu gördüğünü söyledi.
AĞIR YARALI
Polis, ihbar üzerine geldiği evin çevresinde Tsarnaev ile bir saat süren bir çatışmaya girdi, ardından şüpheliyi yakaladı. Polis yetkilileri, 19 yaşındaki Çeçen şüphelinin boynundan ve bacağından ciddi şekilde yaralanmış olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
26 yaşındaki ağabeyi Tamerlan ile birlikte saldırının şüphelisi olan Dzhokhar Tsarnaev, polisin takibindeydi. İki kardeş, polisle çatışmaya girmiş ve bunun sonucunda bir polis memuru hayatını kaybederken, bir diğeri de ağır yaralanmıştı. Aynı çatışmada Tamerlan Tsarnaev de ölmüştü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑