SİYASET

"Bu ahlaksızlık"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'a iftirada bulunduğunu savunarak "Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır." dedi

30 Ekim 2013 Saat: 12:04
"Bu ahlaksızlık"
"Bu ahlaksızlık"

"Başbakan, Dolmabahçe'de oturup Kadıköy'den gelen kadınları dikizliyor. Bu nasıl bir ahlak?" diyen Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan sert yanıt geldi.

Bozdağ, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iftirada bulunduğunu savunarak, "Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan ahlak deyip, öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğluna baksın" dedi.

"AKIL ALMAZ İFTİRA"

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün Cumhuriyetin 90'ıncı yılı kutlanırken ve Marmaray açılırken Chp Lideri Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan'a "akıl almaz bir iftirada" bulunduğunu ifade ederek, "Hangi din ve ahlak, ülke yönetimine talip anamuhalefet liderine, milletin gözünün içine baka baka iftira etmesine izin verir? Bilen söylesin. Kılıçdaroğlu'nun Başbakanımıza yaptığı iftira, onun ahlak yoksunluğunun bizzat kendi lisanıyla itirafıdır. Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan ahlak deyip, öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğluna baksın" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑