GÜNCEL

Bu da polis, bu da polis…

Biri yırtılan Atatürk posterini cebine koydu, diğeri Türk bayrağı açtırmadı

10 Nisan 2013 Saat: 14:41
Bu da polis, bu da polis…
Bu da polis, bu da polis…

Zonguldak’ta Türk bayrağı açan gençleri engelleyen polis tepki görürken, dün Dicle Üniversitesi’nde PKK’lıların yırttığı Atatürk posterini katlayıp cebine koyan polis ise ‘helal olsun’ dedirtti.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta, Türk bayrağı açarak slogan atan bir grup genç, izinleri olmadığını söyleyerek kendilerini uyaran polisle tartışmıştı.
Madenci Anıtı önünde toplanan 12 gencin, yanlarındaki büyük Türk bayrağını açarak slogan atmaya başlaması üzerine gelen polis ekibi, izinleri olmadığı gerekçesiyle gençleri uyarmıştı. Polisin ‘Her önüne gelen bayrağı seviyorum diye bayrak açamaz, başımızda büyük insanlar var, onlar karar veriyor!’ demesi ise dikkat çekmişti.
PKK’LILARIN YIRTTIĞI ATATÜRK POSTERİNİ KATLAYIP CEBİNE KOYDU
Dün Dicle Üniversitesi’nde yaşanan olaylarda Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi içerisinde ve dışında toplanan PKK sempatizanlarının öncülük etitği yaklaşık 2 bin kişilik grup da konferansın yapıldığı salona yürümek istedi. Ancak önlem alan polis buna izin vermeyince, yapılan görüşmeler sırasında bina içinde bulunan grubun, sınıflardaki Atatürk posterlerini yırtarak pencerelerden dışarı attığı görüldü. Yırtılıp atılan bir Atatürk posterini, bir çevik kuvvet polisinin yerden alarak katladıktan sonra cebine koyduğu görüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑