SAĞLIK

BU KADINA YARDIM EDİN

Beylik Bağı Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki Saliha Satılmış fil hastalığı ile mücadele ediyor. 5 yılda 200 kilo alarak 400 kiloya ulaşan Saliha Satılmış, hayırseverlerden yardım bekliyor

26 Şubat 2014 Saat: 10:29
BU KADINA YARDIM EDİN
BU KADINA YARDIM EDİN

Fil hastalığına 2004 yılında yakalanan ve bir türlü kurtulamayan Saliha Satılmış, hastalığının günden güne ilerlemesi hem ona hem de ona bakan kızına zor günler yaşıyor. 

Daha önce İzmit Umuttepe Tıp Fakültesi’nde bir aylık tedavi gördüğünü söyleyen Satılmış, “İzmit’te vücudumda çıkan mantarları kuruttular fakat daha sonra tekrar arttı. Bu sefer de Göztepe’ye yatırıldım. Orada 20 gün kaldım, sonra taburcu oldum. Hastalığım geçmeyince, Marmara Araştırma Hastanesi2ne yatırıldım. Fil hastalığı teşhisini de orada koydular ama herhangi bir tedavi uygulanmadı. Daha sonra Darıca Farabi Hastanesi’ne yatırdılar ama uyguladıkları tedavi hep aynı. Serum, ilaç, hava, ardından taburcu ediliyorum. En son ise Fatih Devlet Hastanesi’ne öksürük yüzünden yatırıldım, sonra yine serum, ilaç, hava tedavisi uygulayarak geri gönderdiler. Beş aydır ne banyo yapabiliyorum, ne de lavaboya gidebiliyorum. Bez kullanıyorum fakat onun da ücreti çok fazla yetiştiremiyorum, lütfen yardım edin’’ diyerek yetkililere seslendi.

YARDIMA İHTİYACI VAR
Saliha Satılmış’a 11- 12 yaşından beri kızının baktığını söyleyen komşuları, “Yardıma İhtiyacı var, kızı 18 yaşında daha bütün sorumluluk kızının üzerinde, bu kıza da yazık ‘’ diyerek aileye yardım edilmesi için hayırsever vatandaşlara seslendi.

“800 LİRA MAAŞLA GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Saliha Satılmış, “Hiçbir şekilde bana yardım gelmedi, sesimi duymadılar. 800 lira maaşla geçiniyorum, beş nüfusuz. Eşimin ve diğer kızımın psikolojik sorunları var, yalvarıyorum yardım edin’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑