MAGAZİN

Bu kez İzmir'de coştu

Parti temalı şarkıları ile tanınan çılgın grup, sahnede yine yaptı yapacağını

10 Ekim 2012 Saat: 09:27
Bu kez İzmir'de coştu
Bu kez İzmir'de coştu

Parti temalı şarkıları ile tanınan çılgın grup LMFAO, İzmirli hayranlarını coşturdu. Arena'yı sallayan grup unutulmaz bir konsere imza attı. “Sorry for party rocking” (Parti yapıp dağıttığımız için üzgünüz) sloganıyla yola çıkan ve bu slogana bir de albüm yapan LMFAO grubu, önceki gece İzmir'i salladı.

Parti teması içeren müzik tarzlarını “parti rock” olarak tanımlayan LMFAO grubunun İzmir Arena'daki konserine 7 bin kişi katıldı. Hayranları genellikle 18 yaş altı olan grubun konserine birçok genç, anne ve babasıyla birlikte geldi. İzmir konserinden önce İstanbul'da da bir performans gerçekleştiren LMFAO, burada da 14 bin kişiyi coşturmuştu. 

Lauren Bennett ile birlikte seslendirdikleri “Party Rock Anthem” isimli parçaları youtube'ta 500 milyon tıklama alarak, rekora imza atan LMFAO, İzmirli hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Gecenin ilerleyen dakikalarında partiye katılanları coşturan LMFAO’nun çılgın ismi Redfoo, sahnede tüm elbiselerini çıkarttı. 

LMFAO KİMDİR?

Amerikan elektro pop müzik grubu LMFAO, 2006 yılında Los Angeles'ın zengin mahallesi Pacific Palisades'de kuruldu. Grubun üyeleri Redfoo nickname'ini kullanan Stefan Kendal Gordy ile SkyBlu nickname'li Skyler Husten Gordy'dir. Redfoo, SkyBlu'nun amcasıdır ve müzisyen Berry Gordy'nin de oğludur.

Grup, 1 Temmuz 200'de iTunes Store'da "Party Rock EP"'yi yayınladı ve 7 Temmuz 2009 tarihinde tam albümünü piyasaya sürdü. Albüm, Billboard 200'de 33. sıraya, ve ABD Dance Chart'ta ise 2. sıraya yerleşti. 

İlk single'ları "I'm in Miami Bitch/Trick", 2008 yılı Aralık ayında piyasaya sürüldü. Single, Billboard Hot 100'de 51'inci, Kanada listelerinde ise 37'nci sıraya yerleşti. 2011 yılında ise yeni albümleri “Sorry For Party Rocking” piyasaya sunuldu. Bu albüm Strip Music Festival 2011'de 12.sıraya yerleşti. 

2010'da Grammy adaylığının yanında iki Hip-Hop Nation Awards kazanan çılgın grup, 2012 NRJ Music Awards'ta 2 ödül ile Kids' Choice Awards'ta ise Yılın En İyi Şarkısı ödüllerini kazandı. 

YARILDIM GÜLMEKTEN

Elektro-hip hop tarzında müzik yapan LMFAO grubu, tüm dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Grubun ismi bir internet kısaltmasından geliyor. LMFAO sözcüğü “Laughing My Ass Off” yani “yarıldım gülmekten” cümlesinin kısası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑