EMLAK

Bu projeler trafik sorununu çözdü!

İstanbul'un her geçen gün daha çekilmez hale gelen trafik sorunu uydu kentlerden merkeze dönüşün ilk sebebi. Ulaşım problemi yaşatmayan 10 projeyi merkezden vazgeçmeyenler için derledik.

18 Mart 2013 Saat: 18:21
Bu projeler trafik sorununu çözdü!
Bu projeler trafik sorununu çözdü!
Planlı gelişimiyle daha ferah yaşam alanları sunan uydu kentler aynı zamanda trafik problemiyle de karşı karşıya kalıyor. Açılan bağlantı yolları, metrobüs güzergahlarının genişlemesi sorunu azaltsa da tamamen çözmeye yetmiyor. İstanbul'un merkezi sayılan bölgelerde yükselen konut projeleri hem site yaşamını, hem de şehrin göbeğinde olma imkanını birarada sunuyor.

1- Ağaoğlu My Home Maslak - Maslak

Ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak, TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı ile bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere çok yakın konumda olan My Home Maslak sağladığı zaman tasarrufu ile yaşamı kolaylaştırıyor.My Home Maslak, özel olarak tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede yer alan tüm daireler, özenle düşünülmüş mimari detaylarıyla, Ağaoğlu kalitesini sunuyor. Projede studio dairelerden, 3+1’e ve 4+1’den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. Optimum metrekare kullanım alanı düşünülerek planlanan dairelerde, ferahlık ve fonksiyonellik ön planda tutuluyor.

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde fiyatlar 433 bin TL'den başlıyor. A ve B bloklarda stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 4+1 dubleks konut tipleri bulunuyor. Teras Evler'de ise 1+0 ve 1+1'lerin tümü satıldı. 2+1, 3+1 ve 3,5+1 tiplerin satışı sürüyor. Fiyatları 582 bin TL'den başlıyor. 

2- Terrace Feri - Şişli Feriköy

Terrace Feri projesinde yaşam Haziran 2012 tarihinde başladı. Toplam 85 konuttan meydana gelen Terrace Feri'de satışlar sürüyor. Yaymeydanı Caddesi'nde yaşama geçirilen proje Bilgi Üniversitesi'ne, Osmanbey Metrosu'na, Kağıthane Tüneli'ne, Memorial Hastanesi'ne ve çevredeki alışveriş mekanlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

3 bin 481 metrekarelik alana kurulan Terrace Feri projesi 5 katlı iki blok halinde yükseliyor. Nişantaşı, Beyoğlu  ve Taksim'e yakın bir konumda bulunan Terrace Feri projesinde fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark yer alıyor.

Terrace Feri projesinde brüt 122 metrekarelik 1+1 dubleksler, brüt 106 metrekarelik 2+1 daireler, brüt 149 metrekarelik 2+1 dubleksler, brüt 162 metrekarelik 2+1 dubleksler, brüt 154 metrekarelik 3+1 dubleksler ve brüt 187 metrekarelik 3+1 dubleksler bulunuyor.

3- Extensa Bomonti - Bomonti

Avrupalı Extensa'nın 100 yıllık tecrübesini ve yüksek kalite standardını aktardığı Extensa Bomonti Apartman, Arkitera'nın mimarlarla yaptığı çalışma sonucunda "2011'in En İyi Binaları" kategorisinde ödül aldı. 2011'in Ekim ayında ilk sakinleri ağırlamaya başlayan Extensa Bomonti Apartman, bugün Bomonti'nin sembol binası olarak gösteriliyor ve hem ev sahiplerine hem işyerlerine prestijli bir yaşam ve ticaret imkanı sunuyor.

Stüdyodan 3+1'e kadar farklı konut alternatiflerinin bulunduğu Extensa Bomonti Apartman'ın yüzde 90'ında yaşam devam ediyor. Konutların hemen teslim edildiği Extensa Bomonti Apartman'da stüdyo konutların fiyatları 300 bin dolardan, 2+1 konutların fiyatları ise 475 bin dolardan başlıyor.

Extensa Bomonti Apartman'ın mimari tasarımı Swanke Hayden Connel Architects imzasını taşıyor. İç mekan tasarımlarının Kerem Erginoğlu-Hasan Çalışlar tarafından yapıldığı Extensa Bomonti Apartman, tek blokta 92 konut ve 9 mağazadan meydana geliyor.

4- Nef İki Haliç - Haliç

Timur Gayrimenkul'ün Nef İki Haliç projesinde 52 konut satışa açık durumda. Metrekare birim fiyatının 2900 dolar olduğu projede fiyatlar 115,000 – 360,000 dolar arasında seyrediyor.Taksim ve Mecidiyeköy'e 5 kilometre mesafede yükselen Nef İki Haliç, Levent'e 7 kilometre, metrobüs durağına ise 1.100 metre uzaklıkta.

370 konutluk bir proje olan Nef İki Haliç'te konut teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek. Nef İki Haliç içerisinde; teras bahçesi, toplantı salonu, parti ve karaoke odası, basketbol, fitness center, playstation odası, sinema salonu, müzik odası, futbol sahası, teras jakuzi ve daha pek çok seçenek sıralanıyor.

5- Elysium Residence Taksim - Taksim

Ofton İnşaat'ın Elysium Residence Taksim projesinde son 10 dairenin satışı sürüyor. Yaşamın başladığı projenin yüzde 70'inde oturum var. 1+1 dairelerin fiyatları 516 bin TL ile 627 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatalrı 870 bin TL ile 1,260 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Tarih, kültür, eğlence hayatı gibi keyif alınabilecek her şeye yürüme mesafesinde olan Elysium Residence Taksim, konumu, planlaması ile modern yaşam gerekliliklerine uyumluluk gösteren çok az sayıda binanın yer aldığı bölgede, alternatifi az bir yaşamın kapılarını açıyor. 

Elysium Residence Taksim projesinde kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness salonu, eneratör, yük asansörü, kapalı otopark bulunuyor. Elysium Residence, alt ve üst yapıları en son teknolojilerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş bir proje.

6- Paragon Residence - Bostancı

Paragon Residence projesi Küçükçalık İnşaat tarafından yaşama geçirildi. Oturumun geçtiğimiz yıldan bu yana sürdüğü Paragon Residence projesinde 66 konut bulunuyor. 

14 ve 18 katlı iki bloktan oluşan projede daireler 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Projede 172 metrekarelik 4+1 daireler 1 milyon 250 bin liradan, 300 metrekarelik 4+1 dubleksler 2 milyon 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kadıköy-Bostancı'da 14 bin metrekarelik alana kurulan Paragon Rezidans projesinde dairelerin tavan yüksekliği 2.85 metre olarak yapıldı. Projede daireler akıllı bina konseptiyle donatıldı. Adalar manzarasına sahip olan Paragon Residence; Bağdat Caddesi'ne, deniz otobüsüne, vapura, trene, dolmuşa, otobüse 5 dakika mesafede yükseliyor. Projede her daire için iki araçlık kapalı otopark, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu bulunuyor. 

7- Four Winds Residence - Kadıköy

Taşyapı tarafından Kadıköy-Selamiçeşme'de hayata geçirilen Four Winds Residence 44 katlı 4 kuleden meydana geliyor. 500 rezidans dairenin bulunduğu projede 120 metrekarelik 2+1 daireler, 220 metrekarelik 3+1 daireler, 315 metrekarelik 4+1 daireler ve 625 metrekarelik penthouselar yer alıyor. 44 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 93'ü yeşil alana ayrıldı.

8- Trump Towers - Mecidiyeköy

Dünyanın en prestijli adresi Trump Towers'ta ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Seçkin isimler, tasarım ve teknolojinin zirvesi Trump Towers, sınırlı sayıdaki residence satış ve ofis kiralama için alıcılarını bekliyor. 

37 katlı Trump Residence Tower, muhteşem İstanbul ve boğaz manzarası, merkezi lokasyonu, konfor ve kaliteyi birleştiren elit hizmet anlayışıyla size her açıdan mükemmel bir yaşam sunmak üzere oluşturuldu.

161 metrekare eile 650 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri ile dikkat çeken Trump Towers'ta özel resepsiyon, vale servisi, balkonlu ofisler, data center, Trump Alışveriş merkezi Pure Fitness Club,özel lounge, daireye özel şarap kavı, sinema, tiyatro, 7/24 beyaz eldiven hizmeti butler ve vale mevcut.

Metro bağlantısıyla dikkat çeken Trump Tower'da konutların alanları 94 metrekare ile 686 metrekare arasında değişiyor. 204 dairenin yer aldığı Trump Towers'ta konutlar hemen teslim ediliyor. Fiyatları 670 bin dolardan başlıyor. 670 bin dolarlık dairenin büyüklüğü 102 metrekare. Proje metrobüse ve otobüs duraklarına da yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 

9- Eyüp Park - Eyüp

İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ve mahalle kültürünün her şeyiyle hissedildiği Eyüp’te kendi arazisi üzerinde bölgenin neredeyse ilk konut projesini başlatan Gül Proje, Eyüp Park’ta stüdyo dairelerden 3+1’e kadar 11 farklı tipte ve alanları 33 – 198 metrekare arası değişen toplam 329 konut inşa edecek. Proje kapsamında konutların yanı sıra 119 mağaza, 7 sinema salonu, restoran ve kafeler ile kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, Fin Hamamı ve saunanın bulunduğu bir de sosyal tesis inşa edilecek. 

Kendi içinde sunduğu sosyal alanların yanı sıra Eyüp Park, 23 Nisan 2013 tarihinde hizmete açılacak olan eğlence merkezi ViaLand’a 5 dakika mesafede olacak. Eyüp Park, ulaşım açısından da yakın gelecekte inşa edilecek Kabataş –Tekstilkent Metro Hattı’nın duraklarından biri olmasıyla yatırımcılara; “Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin” mesajı verecek. 

10- Kontek Duet - Göztepe

Kontek Düet'te konut teslimleri bu yıl sonunda yapılacak. Kontek Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kontek Düet'te 1+1 konutların satışları tamamlandı.

Kontek Düet'te 2+1 konutların alanları 80 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. 3+1 konutlar ise 100-110 metrekare şeklinde tasarlandı. 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 258 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 632 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

80 konutun yer aldığı Kontek Düet projesi Kadıköy'e 5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 26 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 18 kilometre, Göztepe metro istasyonuna ise 1,5 kilometre mesafede yükseliyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑