GÜNCEL

Bülent Arınç: Aramızda vahşiler dolaşıyor

Arınç, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Başarılı Esnaf Kadınlara Ödül Töreni'nde konuştu.

21 Şubat 2015 Saat: 11:23
Bülent Arınç: Aramızda vahşiler dolaşıyor
Bülent Arınç: Aramızda vahşiler dolaşıyor

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Böyle bir varlığı vahşice katleden, ona karşı şiddet kullanan, ona eziyet eden, onun haysiyetini, onurunu yerlerde sürükleyen vahşiler ve katillerin aramızda dolaşıyor olması, bizi çok üzüyor. Öldüğü, yaralandığı, yüzüne tokat, darbe yediği için hepimiz çok üzgünüz. Bunları çözmemiz lazım, bunlara imkan ve fırsat vermemek lazım, bunları yapanlara en ağır cezaları vermek lazım"

"Aklımızın erdiği bütün tedbirleri de alıyoruz. Ne var ki öyle bir rüzgar esiyor ki bunlar, hala devam ediyor. Aklımızın ermediği, sizin bildiğiniz bir şey varsa ne olur söyleyin, onu da yapalım. Bu hepimizin meselesidir çünkü"

"Maalesef Türkiye'de bir sosyal facia olarak evliliğin artmakta olduğu ama boşanmanın onun biraz daha önüne geçtiğini görüyoruz. Bu çok yanlış, çok üzücü bir olay. Boşanmaların onlarca sebebi olabilir ama bu sebepleri ortadan kaldırmak, mutlu bir aile yuvasını meydana getirmek zorundayız" 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑