SİYASET

Bülent Arınç’ın yeğeni bakın hangi partinin rozetini taktı.

AKP kurucularından olan Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti’ye katıldı. Biber, "Adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalamazdım" açıklamasını yaptı.

13 Temmuz 2022 Saat: 11:39
Bülent Arınç’ın yeğeni bakın hangi partinin rozetini taktı.
Bülent Arınç’ın yeğeni bakın hangi partinin rozetini taktı.

AKP kurucularından olan ve daha sonra diğer AKP kurucuları ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arası belli başlı nedenler dolayısı ile açılan Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti’ye katıldığını ve siyasete atıldığını duyurdu.

Biber, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı "Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalmamak adına bugün itibari ile daha özgür siyaset yapabileceğime ve duyulmak istenenleri değil de, gerçekleri özgürce konuşabileceğime inandığım Demokrat Parti’ye katıldım. Yeter! Söz milletindir!" açıklamayla dikkat çekti.

ARINÇ: KRAL ÇIĞLAK DEMENİN VAKTİDİR

"Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden" başlıklı toplantıya katılan Bülent Arınç, AKP’li milletvekillerinin toplantıya katılım göstermemesini sert bir dille eleştirmişti.

Vekillerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı ortamda görülmekten korktuğunu söyleyen Arınç, “Ben böyle bir fotoğrafı nasıl izah ederim diyorlar. Korkuyorlar. Fikirlerine güvenen insanlar hiçbir şeyden korkmaz” diye konuştu.

"Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan" ifadelerini kullanan Arınç, dikkat çeken şu açıklamayı yapmıştı:

Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. O sırada da bazı ufak tefek şeyler konuşurlar. Zannedersiniz ki bir şey söyledi. Majestelerinin gazetecilerine havanın güzelliğinden, suyun berraklığından bahsetmek yeterli değil. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır, 'kral çıplak' demenin vaktidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑